17.8.12

"Oι Ελληνες φορτώνονται τα λάθη της πολιτικής και οικονομικής ελίτ"!

Οχι απλά τάχθηκε με το πλευρό της Ελλάδας αλλά είπε και μια μεγάλη αλήθεια για το ποιοι δημιούργησαν την κρίση στην Χώρα ! Αυτό που κρύβουν οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ και...
αναπαράγουν τις σαχλαμάρες του Πάγκαλου "μαζί τα φάγαμε" ! Ο λόγος για τον τέως καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ που κάνει διακοπές στην Ελλάδα . Δείτε θέμα :
"Μιλώντας στη ΝΕΤ από την Κω όπου περνά τις διακοπές του, ο κ. Σρέντερ παραδέχτηκε ότι η Γερμανία θα μπορούσε να επιδείξει ακόμα περισσότερη αλληλεγγύη στην επίλυση της κρίσης της Ευρωζώνης και ζήτησε, από τη στιγμή που «συμφωνήσει κανείς πως η Ελλάδα προχωρά σε μεταρρυθμίσεις, να της δοθεί χρόνος έτσι ώστε να μοιράσει τα βάρη».

Επισήμανε δε ότι αυτό είναι απαραίτητο, «γιατί δεν μπορούν οι εργατικοί Ελληνες που αγωνίζονται για να συντηρήσουν τις οικογένειες τους να φορτώνονται τα λάθη της πολιτικής και οικονομικής ελίτ».

Αυτό που προέχει είναι να πληρώσουν τους φόρους τους και οι Ελληνες που έχουν χρήματα, συνέχισε ο τέως καγκελάριος, υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται καλύτερη οργάνωση της δημόσιας διοίκησης, ώστε να συλλέγονται οι φόροι και να εφαρμόζονται οι νόμοι."
 http://www.tovima.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook