31.1.13

Αληθινή Ιστορία: Ο Ματάκιας!

Ο Τόμας Ντάλεϊ είχε ένα βίτσιο: να παρακολουθεί τις ζωές των γυναικών, στις οποίες νοίκιαζε τα διαμερίσματά του. Και αυτό το έκανε για 19 χρόνια. Μέχρι που ένα πρωί μία κάμερα τον πρόδωσε.


Ο 45χρονος Τόμας την....
είδε Μεγάλος Αδερφός, νοίκιασε τα εφτά του διαμερίσματα στη Φιλαδέλφεια της Αμερικής σε ανυποψίαστες γυναίκες, τα τουμπάνιασε στις κάμερες και παρακολουθούσε τις ζωές των άλλων για 19 χρόνια.

Ναι, και όμως είναι αλήθεια. Ο κύριος αυτός που πρέπει να είχε ταυτιστεί σίγουρα με την ταινία Sliver (αυτή που ο Γουίλιαμ Μπόλντουιν γούσταρε να βλέπει τι κάνουν οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας που είχε, μεταξύ των οποίων ήταν και η Σάρον Στόουν) είχε βάλει κάμερες πίσω από καθρέφτες, ντουλάπια, ακόμα και ανεμιστήρες οροφής, είχε φτιάξει ολόκληρο σύστημα παρακολούθησης που το είχε κρύψει στα πατώματα και ωραίος και σένιος καθόταν μπροστά από τον υπολογιστή του στο σπίτι του και έβλεπε τα πάντα μέσω internet.

Έλα όμως που ο θεός αγαπάει τον ματάκια, αλλά αγαπάει και τον εκτεθειμένος ή καλύτερα τις εκτεθειμένες. Έτσι μία ωραιότατη πρωία κάποια από τις ενοικιάστριες βρέθηκε face to face με μία κάμερα.

Κατάλαβες τι έγινε. Τσιρίδες, φωνές και κραυγές.
 http://dinatos.blogspot.gr/2012/10/blog-post_788.html

Και το όνειρο του Τόμας του έσκασε σαν ένα τεράστιο καρπούζι μέσα στο πρόσωπο, μιας και τώρα είναι αντιμέτωπος με τις φυλακής τα σίδερα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook