4.1.13

ΣΟΚ! «Βόμβα Τσουνάμι» δοκίμαζαν ΗΠΑ- Ν. Ζηλανδία στον Β΄Παγκόσμιο

dinatos infoΜυστικά πειράματα διεξήγαγαν ΗΠΑ και Νέα Ζηλανδία κατά τη διάρκεια του Β΄ΠΠ όπου με τη χρήση εκρηκτικών τα...
οποία τοποθετούσαν υποθαλάσσια μπορούσαν να δημιουργήσουν κύματα ύψους 10 μέτρων ικανά να εξαφανίσουν μια ολόκληρη παραλιακή πόλη.

Αυτά αναφέρονται μεταξύ άλλων στο βιβλίο του Νεοζηλανδού με τίτλο «Μυστικά και θησαυροί» που αποκάλυψε ο ερευνητής και συγγραφέας.

Εκτός της «βόμβας τσουνάμι» παρατίθενται και άλλα μυστικά τα οποία έγιναν γνωστά από την έρευνα του στα εθνικά αρχεία της χώρας όπως εμφανίσεις UFO, περιγραφές από επαφές με αγνώστους που φορούσαν μάσκες των Φαραώ, καθώς και δείγματα από γραφή εξωγήινων πολιτισμών

Τα πειράματα αυτά είχαν πραγματοποιηθεί ανοικτά της Νέας Καληδονίας και του Ώκλαντ. Η άκρως απόρρητη αυτή επιχείρηση είχε λάβει τον κωδικό “project seal” και δοκιμαζόταν ως πιθανή εναλλακτική λύση απέναντι στην ατομική βόμβα.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 3.700 δοκιμαστικές εκρήξεις πρώτα στη Νέα Καληδονία και στη συνέχεια στην χερσόνησο Whangaparaoa κοντά στο Ώκλαντ.

Η διεξαγωγή αυτή των μυστικών πειραμάτων ήρθε στο φως ύστερα από έρευνες ενός Νεοζηλανδού ερευνητή και συγγραφέα του Ray Waru ο οποίος εξέτασε χιλιάδες κρατικά αρχεία της εποχής.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1944 ύστερα από την παρατηρητικότητα ενός αμερικανού αξιωματικού του Ναυτικού του E A Gibson όταν διαπίστωσε πως εκρήξεις για την εκκαθάριση κοραλλιογενών υφάλων σε νησίδες του Ειρηνικού δημιουργούσε κύματα τσουνάμι, όπως διαβάζουμε στο Πενταπόσπαγμα.
http://www.newsbomb.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook