23.5.13

Τόμας Πρωτόπαπας: Η κηδεία…οι φίλοι η «Προσευχή και η ησυχία» [φωτο]

dinatosinfo0Συγκλονισμένοι είναι όλοι με τον κακό μαντάτο.

Και δεν είναι άλλη μια φράση κλισέ. Αυτός ο ...
πιτσιρικάς αγαπήθηκε πολύ. Τόσο από την πιάτσα μας αλλά κυρίως από τον κόσμο. Δεν είναι ο Τόμας Πρωτόπαπας ο ηθοποιός.

Είναι ένα παιδί που θα μπορούσε ν΄ ανήκει σε κάθε οικογένεια. Είναι άδικο. Μια καλή ψυχή δεν πρόλαβε να… ζήσει. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έγραψαν για τον χαμό του. Άλλοι με λόγια αγάπης και κουράγιου και άλλοι επιμένοντας στη χυδαιότητα.

Δε θ΄ ασχοληθώ με τους δεύτερους. Είναι ώρα ησυχίας. Είναι ώρα κουράγιου και προσευχής για την ψυχή του. Και αυτό θέλουν και οι φίλοι του.

Πραγματικά κάτι τέτοιες ώρες δεν ξέρεις τι να γράψεις και μάλιστα σιγοψιθυρίζεις από μέσα σου πως τα σοβαρά προβλήματα της ζωής είναι αυτά. Όλα τα υπόλοιπα είναι μικρά, ανούσια. Από χθες γράφω και δε μπορώ να το πιστέψω. Ούτε εγώ, ούτε κανείς. Οι φίλοι του περιμένουν ακόμη από την οικογένεια ενημέρωση για την Κηδεία.

Κάποιοι λένε ότι το παιδί θα μεταφερθεί στην Αγγλία όπου και θα γίνει εκεί η εξόδιος ακολουθία σε στενό οικογενειακό κύκλο . Και ο θείος του μιλώντας σε δημοσιογράφους επεσήμανε ότι θα γίνει σε στενό κύκλο και σε ιδιωτικό χώρο. Δεν απέκλεισε το σενάριο της αποτέφρωσης το οποίο και κυκλοφορεί ευρέως. Το σίγουρο είναι πώς ο αδερφός του Τόμας είναι εδώ και μερικές ώρες στην Ελλάδα και έχει αναλάβει τα διαδικαστικά. Συγκλονισμένοι είναι και παλιοί του συνεργάτες, φίλοι και συνάδελφοί του. Ξεχώρισα τις σκέψεις του Κρατερού Κατσούλη της Άννας Πρέλιεβιτς και του Μιχάλη Σηφάκη.
dinatosinfo0dinatosinfo0dinatosinfo0dinatosinfo0

nassos-blog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook