10.8.13

Κόβεται το sex;


Και όμως, η απάντηση στο ερώτημα είναι καταφατική, αρκεί να υπάρχει ένας στόχος που έχει να κάνει, στην προκειμένη περίπτωση με την ομορφιά.
Οι περισσότεροι άνθρωποι που....
ξεκινούν δίαιτα βάζουν στόχο να χάσουν λίγα κιλά. Όμως συχνά οι μικροί στόχοι είναι και οι δυσκολότεροι. Γι' αυτό και μια έρευνα του περιοδικού Life Time Fitness αποφάσισε να αναζητήσει τι θα ήταν διατεθειμένοι να θυσιάσουν οι άνθρωποι για να χάσουν πέντε κιλά. Τα αποτελέσματα ήταν σίγουρα πολύ ενδιαφέροντα και ανατρεπτικά, ενώ οι....
απαντήσεις ανδρών και γυναικών είχαν πολλές διαφορές μεταξύ τους...
Η έρευνα έγινε σε δείγμα 2.300 ατόμων και απευθύνθηκε τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Το ερώτημα που τέθηκε στο δείγμα ήταν τι θα μπορούσαν να εγκαταλείψουν για να μειώσουν το βάρος τους κατά περίπου 5 κιλά (για την ακρίβεια κατά 10 pounds).
Οι γυναίκες του δείγματος απάντησαν σε ποσοστό 64% ότι δεν θα εγκατέλειπαν το κινητό τους τηλέφωνο ούτε για μία μέρα, ενώ το 70% θα ήταν απρόθυμο να αφήσει στην άκρη το Internet. Ένα 30% των γυναικών θα ήταν διατεθειμένες να εγκαταλείψουν το σεξ για ένα μήνα, εάν αυτό θα τους έκανε να χάσουν τα πολυπόθητα κιλά. Όμως ένα εντυπωσιακό 10% των γυναικών δηλώνει ότι θα μπορούσε να εγκαταλείψει το σεξ για ένα ολόκληρο χρόνο ή και περισσότερο αν έτσι θα έχανε αυτά τα 5 κιλά.
Το 65% των γυναικών θα έτρεχε 1,6 χιλιόμετρα κάθε μέρα, αν η απώλεια βάρους θα ήταν εξασφαλισμένη και σχεδόν οι μισές θα έκοβαν τον καφέ για τον ίδιο λόγο. Παράλληλα, το 37% των ερωτηθέντων θα παρέλειπε ένα γεύμα την ημέρα και περισσότερο από το 30% θα πλήρωνε 370 ευρώ για να χάσει τα παραπάνω κιλά. Τέλος, ένα 10% των γυναικών θα ανέβαλαν τον γάμο τους ή κάποια άλλη ειδική περίσταση, ώστε να μειώσουν το επιπλέον βάρος.
Οι απαντήσεις του ανδρικού πληθυσμού έκρυβαν το δικό τους ενδιαφέρον, έχοντας αρκετές διαφορές. Η μεγαλύτερη διαφορά βρίσκεται όμως στο ότι η πλειονότητα των ανδρών δεν θα εγκατέλειπαν το σεξ για να χάσουν κιλά. Συγκεκριμένα το 70% των ανδρών δεν θα εγκατέλειπε το σεξ καθόλου, ενώ το 21% θα μπορούσε να αφήσει το σεξ για ένα μήνα, το 5% θα δεχόταν να κάνει αποχή για 6 μήνες και μόλις ένα 3% θα άφηνε το σεξ για έναν χρόνο.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook