14.10.13

Αποχρώσεις στα μαλλιά που θα κάνουν ΠΑΤΑΓΟ το Χειμώνα του 2013




Η νέα σεζόν κάνει πλέον αισθητή την παρουσία της..
Τα ρούχα, τα χτενίσματα και τα νύχια προσαρμόζονται στις νέες τάσεις της μόδας και μαζί τους αλλάζουν και τα.....
χρώματα που θα φορεθούν, τόσο στο μανικιούρ και το ντύσιμο, όσο και στα μαλλιά. Ποιες είναι όμως οι αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν το Χειμώνα στις βαφές μαλλιών;

Σαμπανιζέ
Πρόκειται για ένα πολύ γλυκό χρώμα που δεν έχει μεγάλη διαφορά από το κλασικό ξανθό. Αν είστε ξανθιά, με αυτή την αλλαγή μπορείτε να ανανεώσετε την εμφάνιση σας χωρίς να φαίνεται τεράστια η αλλαγή.
Κόκκινο σαμπανιζέ
Ένα πολύ απαλό κόκκινο προς ξανθό χρώμα που δεν είναι δύσκολο να κάνετε, αν η προηγούμενη απόχρωση των μαλλιών σας ήταν το σκούρο ξανθό. Η αλλαγή δεν θα είναι πολύ μεγάλη, αλλά θα είναι πολύ εντυπωσιακή.
Μελί
Πρόκειται για μια σκούρα ξανθιά απόχρωση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, τόσο ως βασικό χρώμα, όσο και ως ανταύγειες. Τολμήστε το και θα δείτε πως πρόκειται για ένα υπέροχο χρώμα, που θα σας γλυκάνει και θα σας κάνει να ξεκολλήσετε από το κλασικό ανοιχτόχρωμο ξανθό (αν βέβαια αυτό επιθυμείτε).
Ανοιχτόχρωμο καστανό με ξανθές ανταύγειες
Ως γνωστόν οι ανταύγειες είναι πολύ στη μόδα αυτή την περίοδο, ανανεώνοντας το look σας με μια νότα λάμψης. Ο συνδυασμός του ανοιχτού καστανού με ξανθιές ανταύγειες είναι ένας από τους ωραιότερους, αφού οι τονικές τους διαφορές είναι πολύ μικρές. Δώστε λοιπόν φως στα ανοιχτόχρωμα καστανά μαλλιά σας, προσθέτοντας μερικές ξανθιές ανταύγειες.
Βουτυρένιο ξανθό
Αν είστε ξανθιά και θέλετε να κάνετε μια αλλαγή, η οποία μην σας ξενίσει τελείως, κάντε μια απόχρωση του βουτυρένιου ξανθού.
Το χρυσό της φράουλας
Αν δυσκολεύεστε να αλλάξετε το χρώμα από τις κόκκινες ανταύγειες σε απόχρωση της φράουλας, απλά κάντε ένα βαθύτερο βηματάκι, προσθέτοντας μια κοκκινοχρυσή απόχρωση στα μαλλιά σας.
Κόκκινες στο χρώμα της κανέλας ανταύγειες
Πρόκειται για ένα ζωηρό και φλογερό κόκκινο χρώμα που ταιριάζει απόλυτα στο Φθινόπωρο. Η Christina Hendricks αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα!
Ανοιχτό σοκολατί
Μια υπέροχη και μικρή αλλαγή για τις γυναίκες με μαλλιά σε αποχρώσεις της καραμέλας, που όμως θα τις κάνει εντυπωσιακές και σαγηνευτικές.
Ανοιχτό καστανό
Αν θέλετε να παραμείνετε μελαχρινή, αλλά να ανανεώσετε το look σας ή να αλλάξετε το ξανθό και να σκουρύνετε λίγο την απόχρωση επιλέξτε ένα ανοιχτό καστανό χρώμα (chestnut).
Βαθύ σοκολατί
Ένα άκρως σαγηνευτικό και υπέροχο χρώμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.
Όμπρε με καστανή βάση και ξανθιές άκρες
Πηγή:beautetinkyriaki.gr

Πηγή:
http://www.kamikaze.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook