Τι κάνεις όταν τα μακαρόνια σου είναι έτοιμα πριν από τα συνοδευτικά τους;
Βάζεις ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν.. Ήρθε η ώρα να σταματήσεις αυτή την κακή συνήθεια και ο λόγος είναι ο ......
έξης Βάζοντας ελαιόλαδο στα φρεσκομαγειρεμένα μακαρόνια σημαίνει πως ό,τι σάλτσα και να ρίξεις μετά από πάνω δεν πρόκειται να δέσει. Τελεία και παύλα!
Αντί για λάδι ρίξε ελάχιστη σος στα μακαρόνια σου για να μην κολλήσουν μέχρι να είναι έτοιμο το γεύμα σου.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.