12.10.13

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά! Ποια είναι τα ζευγάρια με τεράστια διαφορά ηλικίας ή και εμφάνισης;;




Αφού έγιναν must στο Χόλιγουντ, οι σχέσεις των γυναικών με νεαρότερους άντρες έχουν περάσει στη σφαίρα της απενοχοποίησης.
Έτσι στην ελληνική showbiz δεν είναι λίγα τα.....
ζευγάρια με διαφορά ηλικίας, με τη γυναίκα να περνά τον σύντροφό της από λίγους μήνες μέχρι δεκαετίες!

Ναταλία Γερμανού – Μάνος Ιωάννου

Η σχέση της Ναταλίας Γερμανού με τον νεαρό ηθοποιό Μάνο Ιωάννου είναι από τους έρωτες του καλοκαιριού που όπως όλα δείχνουν καλά κρατεί όσο χειμωνιάζει. Έχοντας κλείσει τρεις μήνες μαζί, δεν κρύβουν πλέον τη σχέση τους, ακόμα και όταν οι φωτογράφοι γύρω τους καραδοκούν. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 25χρονος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας «Μες στην καλή χαρά», όπου με ένα διακριτικό φλερτ έδειξε το ενδιαφέρον του προς την παρουσιάστρια. Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του: «Φυσικά εγώ έκανα την πρώτη κίνηση γιατί είμαι άντρας κυνηγός.

Η Ναταλία δεν θα το έκανε ποτέ». Ακολούθησε μια ανταλλαγή μηνυμάτων στο Facebook, ενώ η δεύτερη συνάντησή τους σε πάρτι του «Island» ήταν η αφορμή για να ξανασυναντηθούν και να έρθουν πιο κοντά. Από τότε τους βλέπουμε να περπατούν μαζί χεράκι-χεράκι σε βόλτες και βραδινές εξόδους. Μάλιστα, πρόσφατα «χτύπησαν» και οι δύο το ίδιο tattoo, το οποίο γράφει «ΝΑΜΑ», που προφανώς αποτελεί τα αρχικά των ονομάτων του ζευγαριού. Σύμφωνα με φήμες, η Ναταλία έχει συναντήσει -διατηρώντας άψογες σχέσεις- τη μητέρα του νεαρού ηθοποιού, με την οποία παρακολούθησαν μαζί την παράσταση όπου συμμετείχε ο Μάνος «Άνδρες έτοιμοι για όλα», η οποία περιόδευε ανά την Ελλάδα τους καλοκαιρινούς μήνες. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δεν δίστασε να επιβεβαιώσει τη σχέση της αλλά και το πόσο όμορφη έχει γίνει η ζωή της πλάι στον νέο της σύντροφο.

Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η σχέση της αγαπημένης φωτογράφου των διασήμων Ρούλας Ρέβη με τον επιτυχημένο ηθοποιό Αποστόλη Τότσικα προέκυψε ως φυσική συνέχεια μιας καρμικής συνάντησης. Έχοντας πλέον περάσει πέντε χρόνια μαζί, είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο του γάμου και της οικογένειας. Σύμφωνα με τη Ρούλα, η γνωριμία της με τον 30χρονο ηθοποιό έγινε σε ένα στούντιο και τυχαία ένα απόγευμα αποφάσισαν ότι θέλουν να είναι μαζί. Από τότε δεν άφησε ποτέ ο ένας τον άλλον από δίπλα του. Η φωτογράφος έχει δηλώσει σε συνέντευξή της για τον αγαπημένο της: «Είναι πολύ σπουδαίος άνθρωπος και μεγαλώνοντας γίνεται ακόμα καλύτερος. Δεν θα μπορέσω ποτέ να τον βγάλω από την καρδιά μου. Μου άλλαξε τον τρόπο που έβλεπα τους άντρες. Με έκανε να τους εμπιστευτώ ξανά».

Calliope – Χρήστος Καρβούνης

Μια άλλη πολύ πετυχημένη σχέση με διαφορά ηλικίας και με διάρκεια στο χρόνο είναι αυτή της διεθνούς φωτογράφου Calliope (Καλλιόπη Γρηγορέα) και του νεότερου συζύγου της Χρήστου Καρβούνη. Η γνωριμία τους στη Νέα Υόρκη το 1995 δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης πως είχαν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου τον μεγάλο έρωτα. «Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που μας γνώρισε ένας κοινός μας φίλος. Το ίδιο και εκείνος. Αισθανθήκαμε αμέσως ότι το μέλλον μας ήταν ξεκάθαρο. Έναν χρόνο αργότερα παντρευτήκαμε. Από τότε είναι σαν να μην έχει περάσει μια μέρα», έχει δηλώσει η φωτογράφος σε συνέντευξή της. Η στιγμή που ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού δεν ήταν άλλη από την απόκτηση των παιδιών τους με εξωσωματική γονιμοποίηση. Τα δίδυμα κοριτσάκια τους ήρθαν στον κόσμο τον Απρίλιο του 2009 και ακούν στα ονόματα Άννα-Απολλωνία και India-Barbara-Ολυμπία. H Calliope πρόσφατα πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, αφού υπέστη διπλή μαστεκτομή, ενώ ο σύζυγός και φύλακας-άγγελός της δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – Δημήτρης Τσέλιος
Η τηλεοπτική «Ζουμπουλία» που όλοι αγαπήσαμε στην πολύ πετυχημένη σειρά «Στο Παρά Πέντε» σπάνια απασχολεί τα media με την προσωπική της ζωή. Αυτό μέχρι να γνωστοποιηθεί η επί χρόνια σχέση της με τον κατά 19 χρόνια νεότερο σύντροφό της και ηθοποιό Δημήτρη Τσέλιο. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο 35χρονος –σήμερα- ηθοποιός γνωρίστηκαν μεν την εποχή του «Παρά Πέντε» ωστόσο η σχέση τους ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των παραστάσεων «Μήδεια» του Μποστ το 2007. Στην παράσταση πρωταγωνιστούσε η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία ήταν για καιρό η μόνη που γνώριζε για το δεσμό των δύο ηθοποιών. Για μεγάλο χρονικό διάστημα το ζευγάρι έπαιζε μεταξύ χωρισμών και επανασυνδέσεων, αφού η Ελισάβετ είχε της αναστολές της σχετικά με τη διαφορά ηλικίας. Ωστόσο, εδώ και λίγο καιρό είναι μαζί, αφού έχουν πάρει και την έγκριση της κόρης της Ελισάβετ, Μαρίας, από το γάμο της με τον ηθοποιό Ταξιάρχη Χάνο.

Έλλη Κοκκίνου – Γιώργος Μπόγρης

Έχοντας έναν γάμο, ένα διαζύγιο αλλά και έναν υπέροχο γιο στο ενεργητικό της η Έλλη Κοκκίνου βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του αρκετά μικρότερου συντρόφου της, του μπασκετμπολίστα Γιώργου Μπόγρη. Παρά τα 19 χρόνια διαφοράς, το ζευγάρι, που γνωρίστηκε στην Κρήτη μετά από έντονο φλερτ του νεαρού αθλητή του ΠΑΟΚ, μετρά τρία χρόνια σχέσης. Φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά και να δένονται όλο και περισσότερο μεταξύ τους με τον καιρό. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη: «Είναι ένας άνθρωπος πολύ ώριμος παρά το νεαρό της ηλικίας του και ξέρει να στηρίζει μια γυναίκα και μια σχέση που θέλει. Έχει απίστευτο χιούμορ και γελάω πάρα πολύ μαζί του. Επίσης είναι πολύ υπομονετικός. Είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου».

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς

Ποιος θα ξεχάσει μία από τις κορυφαίες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης όταν ο Διονύσης Σχοινάς έκανε live πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Μπράβο» με την Ρούλα Κορομηλά; Κανείς! Το γεγονός πως η δημοφιλής τραγουδίστρια περνά κατά οκτώ χρόνια τον ταλαντούχο Διονύση δεν εμπόδισε το ζευγάρι να ερωτευτεί, να παντρευτεί και να δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια. Καρπός του έρωτά τους, ο 15χρονος σήμερα γιος τους Δημήτρης. Ο ευτυχισμένος γάμος του ζευγαριού μετρά πλέον δεκαέξι χρόνια και όλα δείχνουν πως παρά τις δυσκολίες και τα σκαμπανεβάσματα είναι οι δυο τους διατεθειμένοι να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί.

Κατερίνα Στανίση – Κυριάκος
Μια σχέση που είχε συζητηθεί αρκετά ήταν αυτή της Κατερίνας Στανίση και του επί οκτώ χρόνια συντρόφου της και γνωστού επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης Κυριάκου. Η σχέση αυτή έληξε άδοξα πριν τρία χρόνια, αφού η απόσταση μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης που χώριζε το ζευγάρι έκανε την Κατερίνα να αισθάνεται μόνη. Όσο ερωτευμένη κι αν ήταν με τον κατά πολύ νεότερό της επιχειρηματία δεν θέλησε να θυσιάσει την καριέρα της στο βωμό της σχέσης και ακόμα περισσότερο του γάμου. Όσοι τους έζησαν πάντως μιλάνε για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι με τον Κυριάκο, μάλιστα, να κάνει ταξίδια αυθημερόν Θεσσαλονίκη-Αθήνα για να δει την αγαπημένη του.

Βίκυ Σταυροπούλου – Κωνσταντίνος Κακούρης

Μπορεί οι δύο ηθοποιοί να διατηρούν χαμηλούς τόνους, ωστόσο η σχέση τους σταδιακά ξεκίνησε να γίνεται γνωστή από την περασμένη θεατρική σεζόν, καθώς πρωταγωνιστούσαν στην παράσταση «Μια τρελή, τρελή σαραντάρα». Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Κωνσταντίνος Κακούρης, ωστόσο, ήταν ήδη αρκετό καιρό μαζί. Η γνωριμία τους έγινε το 2011 στην παράσταση «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης» και από τότε η χημεία και η επαφή που αναπτύχθηκε μεταξύ τους τούς έδεσε για τα καλά, παρά τα 15 χρόνια διαφοράς ηλικίας που έχουν. Κάτι άλλο κοινό του ζευγαριού; Οι απόψεις τους για τον απελευθερωμένο έρωτα και τους… κοινωνικούς συμβιβασμούς. «Στον έρωτα δεν υπάρχουν πρέπει και μη. Αν μπουν είναι συμβιβασμός», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κακούρης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Νίνα Λοτσάρη – Σπύρος Μπράτος

Λίγο καιρό αφού είχε δοθεί το οριστικό –μα όχι τυπικό- τέλος στο γάμο της γνωστής σοπράνο και του Κωνσταντίνου Σκορδάλη είχαν ξεκινήσει δειλά δειλά οι δημόσιες εμφανίσεις της με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή Σπύρο Μπράτο. Η γνωριμία τους έγινε στις αρχές 2012 μέσω κοινών φίλων και κάπως έτσι ο Κερκυραίος αθλητής έκλεψε την καρδιά της εντυπωσιακής Νίνας. Σειρά είχαν οι πρώτες αποδράσεις του ζευγαριού που επιβεβαίωσαν και τη σχέση τους στα media και στον κοινωνικό περίγυρό τους. Ο δεσμός τους συνεχίζεται παρά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να έχουν χωρίσει.

Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντσογλου

Διά πυρός και σιδήρου έχει περάσει η σχέση του 23χρονου ποδοσφαιριστή με την αρκετά μεγαλύτερή του Αγγελική Ηλιάδη. Πέρα από τη διαφορά ηλικίας, η οποία δεν φαίνεται να τους πτοεί πάντως, ήρθε τώρα η απόσταση να βάλει σε μια νέα δοκιμασία τον έρωτά τους. Όπως έχει γίνει γνωστό η γνωριμία και το φλερτ του ζευγαριού ξεκίνησαν δημόσια, στα social media. Στη συνέχεια ακολούθησαν τα πρώτα ραντεβού, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, και εν τέλει ήρθε και η σχέση που μετρά μόνο πέντε μήνες. Αυτή την περίοδο ο ποδοσφαιριστής παίζει για λογαριασμό της «Λιβόρνο Κάλτσιο» με αποτέλεσμα τα ταξίδια-αστραπή της τραγουδίστριας στη γειτονική Ιταλία για να δει τον αγαπημένο της να είναι συχνά, κάτι που το ζευγάρι δεν έχει πρόβλημα να μοιραστεί δημόσια μέσω του Instagram.

Άννα Βίσση – Κώστας Φραγκολιάς

Εκείνη δεν είναι άλλη από την «απόλυτη ελληνίδα σταρ» ενώ εκείνος κάνει τα πρώτα του βήματα στο μόντελιγκ. Γνωρίστηκαν σε ένα κλαμπ των νοτίων προαστίων κάπου στο 2000 και η σχέση τους μέτρησε περίπου 3 χρόνια. Στην αρχή επεδίωκαν να κρύβονται από τους παπαράτσι, όμως λίγο καιρό αργότερα σταμάτησαν να παίζουν κρυφτό αδιαφορώντας για τα όσα λέγονταν για εκείνους αλλά και για την 19 χρόνων διαφορά τους. Και μπορεί η Άννα Βίσση να μην ανέφερε τον νεαρό –την περίοδο της σχέσης τους, τουλάχιστον- Κώστα Φραγκολιά στο Rockumentary που παρουσίασε στο κανάλι του ALPHA, ωστόσο εκείνος την θυμάται με πολύ αγάπη και εκφράζει τρόπον τινά και την πικρία του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι δηλαδή, να κάτσω να κλαφτώ ότι δεν ήμουν ο μεγάλος έρωτας της Άννας; Να ήμουν μάγκας να το πετύχαινα!». Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετός καιρός έχει περάσει από τη σχέση τους και ως εκ τούτου Άννα Βίσση και Κώστας Φραγκολιάς έχουν παραμείνει δύο καλοί φίλοι.

Ρούλα Κορομηλά – Νάσος Γαλακτερός
Όλα έδειχναν πως -αν και είχε και άλλον γάμο στο ενεργητικό της- η αγαπημένη παρουσιάστρια βρήκε στο πρόσωπο του -τότε εν ενεργεία- μπασκετμπολίστα τον άντρα της ζωής της. Τα χρόνια που τους χώριζαν 11 και ο γάμος τους εν έτει 2000 δεν προμήνυε με τίποτα τον μετέπειτα χωρισμό τους, μετά από 7 χρόνια έγγαμου βίου. Η Ρούλα Κορομηλά και ο Νάσος Γαλακτερός παντρεύτηκαν «κεκλεισμένων των θυρών». Επίσημα φωτογραφίες από το γάμο αλλά και τη δεξίωση που ακολούθησε δεν κυκλοφόρησαν ποτέ παρά μόνο κάποιες που προέρχονταν από παπαράτσι. Σήμερα ο παλαίμαχος πια μπασκετμπολίστας έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του αφού πριν από έναν χρόνο παντρεύτηκε την τρίτη του σύζυγο, Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Χριστίνα Παππά – Κλαούντιο Κολντεμπέλα

Σαν άλλη «Μοντέρνα σταχτοπούτα» στην ομώνυμη ταινία της Φίνος Φιλμ, η Χριστίνα Παππά γνωρίζει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στην Ιταλία τον μετέπειτα σύζυγό της, τον -κατά έναν χρόνο νεότερό της- μπασκετμπολίστα Κλαούντιο Κολντεμπέλα. Ο γάμος τους αποτέλεσε το όνειρο κάθε κοπέλας, αφού πραγματοποιήθηκε στη μαγευτική Βενετία και απογείωσε την καριέρα της Παππά στην ιταλική χερσόνησο. Όμως όλα αυτά δεν ήταν αρκετά για να κρατήσουν ένα ανήσυχο πνεύμα σαν τη Χριστίνα σε ένα μέρος για πολύ καιρό. Όπως εξομολογήθηκε αργότερα η ίδια σε συνέντευξή της αιτία του διαζυγίου της αποτέλεσαν τα αισθήματά της για κάποιον άλλον άντρα.

Σοφία Αλιμπέρτη – Αλέξανδρος Παρθένης

Άλλη μία σχέση με διαφορά ηλικίας που σχολιάστηκε από την κοινή γνώμη ήταν αυτή της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Αλέξανδρου Παρθένη. Η όμορφη ηθοποιός, φλογερή Κερκυραία γαρ, ζούσε πάντα με πάθος τις προσωπικές της σχέσεις οι οποίες ανέκαθεν απασχολούσαν τα media. Έτσι συνέβη και με αυτήν. Η γνωριμία του ζευγαριού, που έγινε σε ένα γύρισμα στην Κύπρο, οδήγησε σε έναν ξαφνικό έρωτα που δεν μπόρεσαν να κρύψουν. Μάλιστα, όταν γνωστοποιήθηκε από τα μέσα, η Αλιμπέρτη βγήκε και δήλωσε με θάρρος και ειλικρίνεια όλη την αλήθεια για την σχέση της με τον κατά 12 χρόνια νεότερο Αλέξανδρο. Ωστόσο, ο έρωτας δεν κράτησε πολύ και οι τίτλοι τέλους δεν άργησαν να μπουν. Κατακλείδα της σχέσης τους η δήλωση της Αλιμπέρτη: «Όταν παύω να εκτιμώ κάποιον, δεν μπορώ να είμαι μαζί του».

Εβελίνα Παπούλια – Φώτης Παπαθεοδώρου
Πέντε χρόνια σχέσης κλείνουν φέτος η αγαπημένη ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια και ο αρκετά νεότερος σύντροφός της Φώτης Παπαθεοδώρου. Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν δούλευαν και οι δύο στην ίδια θεατρική παράσταση «Blood Brothers». Η Εβελίνα είχε αναλάβει τις χορογραφίες και ο Φώτης Παπαθεοδώρου εργαζόταν εκεί ως ηχολήπτης, ενώ λίγο αργότερα προέκυψε και η συνεργασία στην μπάντα του Φώτη, τους «Zand the Band», στην οποία η ηθοποιός τραγουδά και ο καλός της παίζει μπάσο. Μάλιστα, ο Φώτης φαίνεται να έχει κάνει πρόταση γάμου στην ηθοποιό η οποία όμως δεν έχει απαντήσει επίσημα αν θα κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της.

Μαρία Ανδρούτσου – Χρήστος Μπάτζιος

Ζευγάρι στο σανίδι αλλά και στη ζωή είναι η Μαρία Ανδρούτσου και ο Χρήστος Μπάτζιος. Η διαφορά ηλικίας δεν αποτελεί πρόβλημα στο δεσμό τους, αφού η χημεία τους είναι αισθητή τόσο θεατρικά όσο και στην προσωπική τους ζωή. Το ζευγάρι μετράει περίπου τρία χρόνια σχέσης και το περασμένο καλοκαίρι παρουσίαζαν από κοινού σε περιοδεία μια παράσταση stand up comedy της οποίας τα κείμενα είχαν γράψει μαζί.

Πηγή: http://www.kamikaze.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook