2.12.13

Ελεύθερη η τραγική μητέρα- Πουλούσε ημερολόγια για να μεγαλώσει την 13χρονη Σάρα

dinatos info
Ελεύθερη λόγω ψυχικής οδύνης -και με προφορική εντολή εισαγγελέα- αφέθηκε η 54χρονη τραγική μητέρα στη.....
Θεσσαλονίκη, η οποία άναψε το μαγκάλι για να ζεσταθεί η κόρη της και το κοριτσάκι βρήκε τραγικό θάνατο από τις αναθυμιάσεις.

Το πανελλήνιο έχει σοκαριστεί από την τραγωδία καθώς είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που χάνεται ανθρώπινη ψυχή από μαγκάλι. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τους δύο φοιτητές στη Λάρισα που έφυγαν από τη ζωή με τον ίδιο τρόπο.

Σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια η οποίο θα αποσταλεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Όπως σας γράψαμε νωρίτερα από το star.gr, η τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Μπαρκοπούλου στην Ξηροκρήνη της δυτικής Θεσσαλονίκης, όπου διέμεναν η 54χρονη, σερβικής υπηκοότητας και η 13 κόρη της, Σάρα.

Η μητέρα λιποθύμησε και όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της, είδε λιπόθυμη την κόρη της, η οποία, όμως, δεν ανταποκρινόταν στις προσπάθειες ανάνηψης.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, που εκ πρώτης όψεως, διαπίστωσε ότι ο θάνατος της 13χρονης οφείλεται σε δηλητηρίαση από αέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και 2,5 μήνες στο σπίτι που έμενε η 54χρονη με την άτυχη κορούλα της η ΔΕΗ είχε κόψει το ρεύμα καθώς η μητέρα είχε να πληρώσει λογαριασμούς από το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να μαζευτούν και να φτάσουν τα 1.000 ευρώ!

Η τραγική μητέρα δούλευε περιστασιακά αλλά τους τελευταίους δύο μήνες ήταν άνεργη. Έτσι αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το μοιραίο μαγκάλι προκειμένου να ζεσταθεί εκείνη και το κοριτσάκι της.

Οι γείτονες άργησαν να καταλάβουν τι συνέβαινε στο σπίτι της οικογένειας. Χαρακτηρίζουν την τραγική μητέρα αξιοπρεπή, καθώς παρά τα οικονομικά της προβλήματα, δεν είχε ζητήσει βοήθεια από κανέναν.

Μάλιστα όπως αναφέρουν τον τελευταίο καιρό προσπαθούσε να κερδίσει κάποια χρήματα για να μεγαλώσει το παιδί της πουλώντας ημερολόγια μιας και δεν είχε δουλειά.star.gr,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook