24.4.14

Ουκρανία σαν λέμε Γεωργία…


Σας είχαμε προειδοποιήσει, πριν την προσάρτηση μάλιστα της Κριμαίας, πως η Ρωσία δεν μασάει τα λόγια της και δεν θα επιτρέψει ανάμειξη των Αμερικανών στις περιοχές της Ουκρανίας, όπου διατηρεί συμφέροντα. Μάλιστα είχαμε παρομοιάσει την κατάσταση με την Γεωργία το 2008, όπου αν δεν....

σταματούσε η Ρωσία, έπειτα από την γεωργιανή εισβολή στην Ν. Οσετία μετά από αμερικανική παραίνεση, θα κατακτούσε μέχρι και την Τιφλίδα με τον τότε Πρόεδρο, Μιχαήλ Σαακασβίλι, να τρώει την γραβάτα του από φόβο.

Πράγματι η Μόσχα μέσω του ρωσικού ΥΠΕΞ προειδοποίησε τους παγκοσμιοποιητές της Ουάσινγκτον ότι θα γίνει της… Γεωργίας, εάν «τα συμφέροντα των Ρώσων δεχθούν απευθείας επίθεση», απαντώντας έτσι και στις συμβουλές Μπρεζίνσκι (θυμηθείτε εδώ) για αποστολή όπλων στην παράνομη κυβέρνηση του Κίεβο που στηρίζεται σε νεοναζί.

Επίσης, επειδή το Κρεμλίνο δεν σηκώνει τερτίπια β’ κατηγορίας, διεμήνυσε πως γνωρίζει ότι οι Η.Π.Α. κρύβονται πίσω από την όλη ιστορία στην Ουκρανία, όσο κι αν στον Λευκό Οίκο προσπάθησαν να χαρακτηρίσουν ως γελοίους τους εν λόγω ισχυρισμούς. Είναι άλλωστε γνωστή η αμερικανική υποχθόνια ανάμειξη σε διάφορες περιοχές στους παροικούντες εν Ιερουσαλήμ.

Η ανικανότητα των Αμερικανών να κοντράρουν στα ίσια την Ρωσία στην Ανατολική Ευρώπη σε συνδυασμό με την ρωσική αποφασιστικότητα έχει σώζει με φίδια την Πολωνία, της οποίας ο πρωθυπουργός, Ντόναλντ Τουσκ, προειδοποίησε ότι είναι πλέον υπαρκτός ο κίνδυνος απόσχισης των ανατολικών επαρχιών της Ουκρανίας. Υπεύθυνη είναι η Δύση, καθώς η συμφωνία της Γενεύης στην ουσία παραβιάστηκε, όταν και την Κυριακή του Πάσχα νενοναζί σκότωσαν ρωσόφιλους στην πόλη Σλαβιάνσκ.

Η Ρωσία πάντα σε επιφυλακή διεξάγει στρατιωτικά γυμνάσια στην Αν. Ευρώπη και εφόσον η Δύση δεν κάτσει σοβαρά στο τραπέζι της διπλωματίας, αφήνοντας κατά μέρος τις προβοκάτσιες, τότε η «Αρκούδα» θα εισβάλλει στην Ουκρανία, μην έχετε καμία αμφιβολία. Μάλλον ο Κίσινγκερ πρέπει να ετοιμαστεί για νέο ταξιδάκι στην Μόσχα…

ΠΥΓΜΗ.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook