17.4.14

Τα μωρά της "Ρόζμαρι Μέρκελ" μας θεωρούν ... Μάο-Μάο!!!


 
Αντώνης Σαμαράς.... 
Το πρώτο μέτρο που παίρνουμε ως κράτος για τους αστέγους είναι η κοινωνική κατοικία. Όσα κτίσματα ανήκουν στη δικαιοδοσία του δημοσίου θα χρησιμοποιηθούν για να στεγάσει αστέγους και για να προσφέρει βασικές υπηρεσίες για την επανένταξή τους στην κοινωνία.
 Ο σχολιασμός …
κ. Πρωθυπουργέ όλες αυτές οι “προεκλογικές παροχές” εκτός από δολίως σκεπτόμενο, σας καθιστούν και αφελή αφού πιστεύετε ότι με τέτοιου είδους ενέργειες θα ξεγελάσετε για τρίτη φορά την πλειονότητα του εκλογικού σώματος. Για να γίνω ποιοι σαφής σας υπενθυμίζω τις δύο πρώτες...
εκ των οποίων η πρώτη ήταν το 1993 όπου ρίξατε την κυβέρνηση Μητσοτάκη (και απορώ πως αυτοί που σας έβριζαν τότε εν χορώ σας έκαναν και σας ανέχονται ακόμα σαν αρχηγό της ΝΔ) και η δεύτερη ήταν πριν τις εκλογές του 2012 όπου μας είχατε φλομώσει στα “Ζάππεια” 1, 2 κ.τ.λ. Αφού τα δύο αυτά χρόνια μαζί με τον άλλο ανεκδιήγητο συνπρωθυπουργό σας οδηγήσατε στην εξαθλίωση τους Έλληνες πολίτες ερχόσαστε τώρα και προβάλετε την “κοινωνική σας ευαισθησία” με τα ψίχουλα του 17% του δήθεν πλεονάσματος (είχατε υποσχεθεί το 70%) και τώρα θα δώσετε στέγη σε αυτούς που εσείς καταντήσατε από νοικοκυραίους σε άστεγους! Αλήθεια πόσο υποκριτής μπορεί να είναι κάποιος απέναντι σε όσους ξεπάγιασαν έξω στο δρόμο έναν ολόκληρο χειμώνα, “τώρα” να τους υπόσχεται ή και να υλοποιεί εσπευσμένα μια τέτοια δράση προκειμένου να τους πάρει τα ψηφαλάκια! Είμαι σίγουρος ότι οι “ευεργετούμενοι” των προεκλογικών σας παροχών καταλαβαίνουν ότι τους θεωρείτε “Ιθαγενείς” που προσπαθείτε να τους ξεγελάσετε με φτηνά μπιχλιβίδια ενώ τους έχετε κλέψει τους κόπους και τα όνειρα μιας ζωής! κ. Σαμαρά η ευχή και η προσδοκία των πολλών είναι να “ξεκουμπιστείτε” μια ώρα αρχύτερα μαζί με όλο το σινάφι σας και μάλιστα κάποιοι να λογοδοτήσουν και να σαπίσουν στην φυλακή για όλη αυτή την αθλιότητα που φέρατε στην πατρίδα μας!
 Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook