17.5.14

Μπράβο σε αυτές τις γυναίκες!


Δικαιώθηκαν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών οι 397 από 465 καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών. Κρίθηκε αντισυνταγματική η διαθεσιμότητά τους και θα πρέπει να επαναπροσληφθούν. Δεν ξέρουμε ακόμα αν η απόφαση είναι άμεσα εκτελεστέα ή όχι, όπως και το ....

χρόνο που θα χρειασθεί μέχρι να οριστικοποιηθεί, μια και μιλάμε για απόφαση Πρωτοδικείου.

Άλλωστε, μη ξεχνάμε ότι στο κράτος δικαίου που ζούμε υπάρχει και το σκεπτικό «τι σημασία έχουν οι αποφάσεις των δικαστηρίων, άμα δεν έχουμε, δε θα δώσουμε» (βλέπε Άδωνις).

Πέρα λοιπόν από την όποια εξέλιξη, για εμένα είναι πολύ σημαντικό η συνοχή, η υπομονή και επιμονή αυτών των γυναικών. Εδώ και οχτώ περίπου μήνες, έδωσαν ένασ αγώνα δύσκολο και έβαλαν τα «γυαλιά» σε πολλούς. Μπράβο τους.

Μακάρι να έχουν το κουράγιο και τη δύναμη να συνεχίσουν έτσι, γιατί στον “δρόμο” τους θα βρεθούν εμπόδια εμπόδια. Κατάφεραν με τον αγώνα τους να βάλουν ακόμα ένα λιθαράκι εναντίων των παράνομων απολύσεων, και πάλι μπράβο τους!

Χαρά που θα έχει ο Στουρνάρας όταν τις βλέπει μπροστά του στο Υπουργείο…

Αμ ο άλλος, που πάνε να του χαλάσουν τα σχέδια των απολύσεων. Άτιμη ζωή, δεν αφήνεις τους Υπουργούν να κάνουν τη δουλειά τους, γκαντεμιά!


http://outelogos.wordpress.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook