23.7.14

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Έχασαν και τα τρία παιδιά στο μοιραίο Boeing

dinatos info
Τη σιωπή τους έσπασαν οι γονείς των τριών μικρών παιδιών από την Αυστραλία που βρίσκονταν πάνω στο μοιραίο Boeing...


το οποίο καταρρίφθηκε την περασμένη Πέμπτη στην επαρχία του Ντονέτσκ και επέστρεφαν στο σπίτι τους με τον παππού τους.

«Ζούμε μια κόλαση που δεν μπορεί κανείς να διανοηθεί. Τα μωρά μας δεν είναι πια μαζί μας. Θα πρέπει να ζούμε με αυτό τον τρόμο κάθε μέρα και κάθε στιγμή της υπόλοιπης ζωής μας», ανέφεραν οι δύο γονείς σε δήλωση που έκαναν στα αυστραλιανά μέσα.

Ο Άντονι Μάσλιν και η Μαρίτ Νόρις δεν εύχονται ούτε στον χειρότερο εχθρό τους να ζήσει την απίστευτη αγωνία που ζουν εκείνοι μετά τον χαμό των παιδιών τους.

Μέσα στο πένθος και τον θρήνο τους δεν ζητούν εκδίκηση ούτε και για εκείνους που όπλισαν τον πύραυλο και έστειλαν στον θάνατο τα παιδιά.

Ο χαμός του 12χρονου Μο, της 10χρονης Έβι και του οχτάχρονου Ότις βύθισε στο πένθος ολόκληρη την οικογένεια. Ο πατέρας των παιδιών πήρε άδεια επ’ αόριστον, καθώς δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της τρομερής αυτής απώλειας, ενώ η μητέρα τους είναι απαρηγόρητη.

Τα τρία παιδιά επέστρεφαν στην Αυστραλία με τον παππού τους μετά από τις διακοπές τους στην Ευρώπη, μιας και το σχολείο θα ξεκινούσε αυτή την εβδομάδα.

Οι γονείς τους σχεδίαζαν να μείνουν λίγες ακόμα μέρες στο Άμστερνταμ και θα επέστρεφαν και αυτοί στην Αυστραλία τη Δευτέρα.

Η μοίρα όμως τους επεφύλασσε άλλα σχέδια. Το Σάββατο επέστρεψαν στην Αυστραλία και πήραν μέρος σε επιμνημόσυνη δέηση που έκαναν οι συμπαίκτες του Μο στην ποδοσφαιρική ομάδα που έπαιζε.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που εκτυλίχθηκε. Οι φίλοι του παιδιού ξέσπασαν σε λυγμούς, όταν ο προπονητής της ομάδας είπε λίγα λόγια για εκείνον και όλοι έγιναν μια γροθιά για να στηρίξουν την οικογένεια.

Το πλήγμα όμως είναι τεράστιο και κανείς και τίποτα δεν θα μπορέσει να πάρει τον πόνο που νιώθουν οι δύο γονείς.
http://www.star.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook