21.8.14

Ουαί υμίν υποκριτές! Οι ίδιοι που τους στήριξαν, τώρα ανακαλύπτουν τις κτηνωδίες των τζιχαντιστών


Έφτανε ο αποκεφαλισμός ενός Αμερικανού δημοσιογράφου, του οποίου μάλιστα ο ρόλος στη Συρία γεννά πολλά ερωτηματικά, για να ανακαλύψουν τις κτηνωδίες των εκλεκτών τους τζιχαντιστών, οι προοδευτικοί και φιλελεύθεροι ηγέτες της Δύσης.
Ο ....
Αμερικανός Πρόεδρος δήλωσε σήμερα ότι το Ισλαμικό Κράτος είναι ένας «καρκίνος» και ορκίστηκε να τον «αφαιρέσει» ώστε να μην εξαπλωθεί. Το ίδιο…σοκαρισμένος εμφανίστηκε και ο Κάμερον για το γεγονός ότι ένας Βρετανός πολίτης εμπλέκεται στο αποτρόπαιο περιστατικό του αποκεφαλισμού.
«Βαριά» ήταν και η καταδίκη της Γαλλίας, ενώ η Γερμανία, παρά τους δισταγμούς λόγω του μιλιταριστικού της παρελθόντος, αποφάσισε να στείλει οπλισμό στο Ιράκ για την αντιμετώπιση των ισλαμιστών.
Όλοι αυτοί οι αρχηγοί κρατών, μαζί με όσους προηγήθηκαν αλλά και μαζί με τους πιστούς συμμάχους τους, το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ, την Τουρκία, είναι οι ίδιοι που χρόνια τώρα ανέθρεφαν το ισλαμιστικό κτήνος, παρέχοντάς του κάλυψη, οπλισμό, εκπαίδευση και οικονομική στήριξη.
Είναι οι ίδιοι που χρόνια τώρα σιωπούν στις κτηνωδίες των ισλαμιστών δολοφόνων απέναντι στους Χριστιανούς της Μέσης Ανατολής. Οι ίδιοι που έκλειναν τα μάτια στους βιασμούς μικρών κοριτσιών, στις εκτελέσεις αμάχων, στους αποκεφαλισμούς, στα φρικτά βασανιστήρια και τις γενοκτονίες.
Είναι οι ίδιοι που φιμώνουν όποια φωνή μοιάζει να τους απειλεί, βαφτίζοντάς την ρατσιστική.
Είναι οι ίδιοι που εργάζονται και προωθούν την επιβολή μιας παγκόσμιας Χούντας.
Είναι φυσικά οι ίδιοι που εξοπλίζουν τους δήθεν αντάρτες που πολεμούν τον Άσαντ, τους Νεοναζί της Ουκρανίας. Είναι οι ηθικοί αυτουργοί σχεδόν κάθε γενοκτονίας που διαπράττεται αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.
Και ξαφνικά δηλώνουν έκπληκτοι και σοκαρισμένοι;;; ΑΙΔΩΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!http://olympia.gr/




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook