10.9.14

«Δεν θα επανεκλεγούμε! Μας καταστρέφετε…»


Όταν ακούγονται τέτοια λόγια από βουλευτές και κυρίως κυβερνητικούς με αφορμή ένα φόρο άδικο, αλλά ψηφισμένο από τη Βουλή, αντιλαμβανόμαστε για μια ακόμα φορά τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται και λειτουργούν.
«Δεν θα...
επανεκλεγούμε! Μας καταστρέφετε…» ειπώθηκε από γαλάζια βουλευτή για τον ΕΝΦΙΑ. Μετά τους 21 βουλευτές της ΝΔ που ζήτησαν την παραίτηση του γγ του ΥΠΟΙΚ και συντάκτη του φόρου Νίκου Καραβίτη, οι «γαλάζιοι» βουλευτές ξέσπασαν χθες όταν ο Γκ. Χαρδούβελης, ενώ τους είχε υποσχεθεί ενημέρωση, τελικά τους άφησε στα κρύα του λουτρού!

Τώρα κατάλαβαν οι βουλευτές ότι τους κοροϊδεύουν; Γιατί δεν διαμαρτύρονταν την ώρα που τους έφερναν στο χέρι ένα νόμο και τους ζητούσαν να τον ψηφίσουν μέσα σε ελάχιστα 24ωρα; Αφού γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για να δουν τα σημεία του νόμου που είναι παράλογα, αλλά ο κόσμος θα κληθεί να τον πληρώσει κανονικά.
Το μόνο που τους νοιάζει είναι η επανεκλογή; Το κριτήριο με το οποίο ψηφίζουν στη Βουλή είναι το πώς να κάτσουν στα βουλευτικά έδρανα και μετά τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν;
Αν διάβαζαν, αν άκουγαν τον κόσμο, αν ήξεραν τι ψηφίζουν δεν θα είχαν τώρα αυτές τις αμφιβολίες ούτε τις φοβίες… Αν τους κορόιδεψαν οι «από πάνω» τότε θα πρέπει να επανεξετάσουν το ρόλο τους στο κοινοβούλιο, αν ήξεραν τι θέλουν να κάνουν οι «από πάνω» με τον ΕΝΦΙΑ στην προκειμένη περίπτωση, τότε σίγουρα δεν καταστρέφονται οι βουλευτές…
http://olympia.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook