24.11.14

Συνελήφθη ο πρώτος... άνδρας έγκυος επειδή παρακολουθούσε την πρώην γυναίκα του

 
Ο Τόμας Μπίτι είχε προκαλέσει σάλο καθώς ήταν ο πρώτος άνδρας που έφερε στον κόσμο τρία παιδιά - Κατηγορείται ότι τοποθέτησε συσκευή GPS στο αυτοκίνητο της πρώην συντρόφου του

Προ ετών το όνομά του είχε γίνει πρωτοσέλιδο στον Τύπο ολόκληρου του κόσμου καθώς ήταν ο...
πρώτος άνδρας που κατάφερε να αποκτήσει παιδί… Ο λόγος για τον Τόμας Μπίτι, ο οποίος παρότι γεννήθηκε γυναίκα, υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή, χωρίς ωστόσο να πειράξει τα γυναικεία γενετικά του όργανα, με αποτέλεσμα να μπορέσει να αποκτήσει τρία παιδιά με τη σύζυγό του, Νάνσι Μπίτι.



Ωστόσο, η συζυγική ζωή αποδείχθηκε δύσκολη για τον Μπίτι, έτσι εννέα χρόνια μετά υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τη γυναίκα του.

Τώρα, ο Μπίτι απασχολεί και πάλι τον διεθνή Τύπο καθώς συνελήφθη με την κατηγορία ότι παρακολουθούσε την πρώην σύντροφό του κάνοντας χρήση GPS!

Όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Μπίτι συνελήφθη στο Φοίνιξ των ΗΠΑ με την κατηγορία του stalking καθώς φέρεται να είχε τοποθετήσει μηχάνημα GPS στο αυτοκίνητο της γυναίκας παρακολουθώντας τις μετακινήσεις της.

Η πρώην σύντροφός του, δήλωσε στην αστυνομία ότι έβλεπε τον Μπίτι όπου και αν βρισκόταν η ίδια. Από την άλλη, ο άνδρας υποστηρίζει ότι είχε τοποθετήσει τη συσκευή όταν οδηγούσε εκείνος το αυτοκίνητο και μετά τον χωρισμό η γυναίκα του που πήρε το αυτοκίνητο δεν την αφαίρεσε.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι απασχολεί τη δικαιοσύνη, καθώς ο Μπίτι προ μηνών είχε ασκήσει μήνυση στην πρώην σύντροφό του, με την κατηγορία ότι του είχε επιτεθεί.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook