26.11.14

Δημιουργούν εξεγέρσεις πριν δημιουργήσουν πολέμους

Δημιουργούν εξεγέρσεις πριν δημιουργήσουν πολέμους
Τα πάντα έχουν σημασία δεν υπάρχει τίποτα γύρω σου, γύρω στην εμφάνιση της ζωής , γύρω απο την πραγματικότητα του σκατοψυχη που δεν έχει σημασία πάνω στην ενέργεια σου .
Ο χώρος που...
ζεις, ο χώρος που εργάζεσαι, που κινησε, ο χώρος που προσεύχεσαι, ο χώρος που ηρεμείς, που αναπαύεσαι.
Οι ήχοι που ακούς, οι δονήσεις, που λαμβάνεις από την μουσική, το είδος μουσικής που ακούς, οι ομιλίες που κάνεις,οι υπερβολές που δέχεσαι, οι συμβουλές που κρατάς .
Οι ενέργειες των γύρων σου, τα λόγια που σου λένε, οι σκέψεις που κάνουνε για σένα, η αντί νόηση που μπορεί να υπάρχει στη ζωή σου, το ψέμα που υπάρχει για σένα και δεν το γνωρίζεις, όλα μα όλα έχουν τεράστια σημασία για το πώς εσύ αύριο θα συνεχίσεις να είσαι ο ίδιος ή αν θα αλλάξεις σε κάτι που δεν αναγνωρίζεις .
Δημιουργούν εξεγέρσεις πριν τους μεγάλους πολέμους γιατί θέλουν να σε συντονίσουν σε ένα μήκος κύματος που να είσαι έτοιμος να δεχτείς την οποία την όποιαδηποτε παραφροσύνη .
Ακόμα και στην μουσική έχουν επέμβει . Ο Χίτλερ κάποτε από τα 432 ανέβασε το συντονισμό των μουσικών οργάνων στα 440 .
Λέγοντας ότι το 432 είναι το μισό του 864 όπου 864 ίσον με Πυθαγόρας δεν θέλω να σε βάλω στα βαθιά θέλω όμως να κατανοήσεις ένα πολύ σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή.
Εχουν κτίσει μια πραγματικότητα από το Α ως το Ω ώστε να βρίσκεσαι σε μία φυλακή χωρίς να το κατανοεις ,έχουν εφεύρει τους τρόπους που μπορούν να σε αναγκάζουν να συμμετέχεις η μη σε καταστάσεις οι οποίες αλλάζουν το ρου της ιστορίας.
Η βία, η ανέχεια, η κρίση, όλα όσα βλέπεις γύρω σου να γίνονται, οι θυσίες ,οι σφαγές,υπάρχουν για να οδηγήσουν και να εκπαιδεύσουν την δόνηση σου σε κάτι που δεν είσαι.

Όλα αυτά συμβαίνουν σαν μία εκπαίδευση του να δεχτείς το μαύρο αύριο και όχι μόνο να το δεχτείς αλλα να το αποφασίσεις και να το πράξεις !
Το σενάριο το γράφεις μόνο εσύ γι' αυτό θέλουν εσένα να είσαι η απόφαση της αρχής τους.
Δεν μιλάνε τυχαία για ζόμπι ,δεν κάνουν αστεία ,ούτε έχουν τρελαθεί, στην ουσία το αυριανό ζόμπι θα είσαι εσύ αν ακολουθήσεις τις δονήσεις που παράγουν αυτή τη στιγμή μπροστα στα μάτια σου, την μουσική των σφαιρών που παίζουν οι ίδιοι για να σε ελέγξουν απόλυτα!
Πρέπει μέσα σ' αυτό το να ξυπνήσεις τώρα γιατί σύντομα δεν θα μπορείς να θυμηθείς αν ονειρεύεσαι ή όχι
Stranger...



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook