11.12.14

Σοκ: 12χρονος στην Αττική προσπάθησε να παρασύρει 9χρονη σε ακατάλληλες πράξεις! Δείτε τα μηνύματα που της έστελνε...


Παγωμάρα και έντονο προβληματισμό προκαλεί η συγκλονιστική αποκάλυψη ότι μαθητής δημοτικού...

προσπάθησε να παρασύρει εννιάχρονη σε ηλεκτρονική συνουσία.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» σε δημοσίευμά της, πρωταγωνιστής της σοκαριστικής υπόθεσης, την οποία αποκάλυψε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είναι ένα 12χρονο αγόρι από απομακρυσμένη περιοχή της Αττικής, το οποίο προέτρεπε μία εννιάχρονη να κάνουν σeξ μέσω διαδικτύου.

Η 42χρονη μητέρα της ανήλικης έπαθε σοκ όταν ανακάλυψε τα μηνύματα περίεργου περιεχομένου που δεχόταν η κόρη της από έναν άγνωστο σε «δωμάτια επικοινωνίας» (chat rooms) στο ίντερνετ και ζήτησε απεγνωσμένα βοήθεια από τους αστυνομικούς.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας διέταξε άρση του απορρήτου επικοινωνιών και κλιμάκιο της Δίωξης άρχισε να ακολουθεί τα ψηφιακά ίχνη που οδήγησαν στο σπίτι όπου βρισκόταν ο υπολογιστής από τον οποίο εστάλησαν τα μηνύματα, στην ίδια περιοχή όπου κατοικεί το κοριτσάκι.

Οι αστυνομικοί και ο εισαγγελικός λειτουργός διαπίστωσαν με έκπληξη πως ο υπολογιστής ανήκε σε μια 42χρονη γυναίκα. Όμως, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς η γυναίκα αποκάλυψε ότι τον υπολογιστή χειρίζεται και ο 12χρονος γιος της. Μάλιστα, φέρεται ότι χρησιμοποιεί εν γνώσει της και τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχε ανοίξει η ίδια σε chat room.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», από την επιτόπια εξέταση βρέθηκαν μηνύματα που έστελνε ο ανήλικος στην εννιάχρονη, στα οποία τής περιέγραφε τι είναι η συνουσία, πώς μπορεί να γίνει, αλλά και την προέτρεπε να δοκιμάσουν την ίδια στιγμή να της δείξει πως μπορεί να γίνει η πράξη αυτή από το ίντερνετ.

Σε βάρος του 12χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Πηγή



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook