8.12.14

Τι λέει το μοντέλο Αννα Διαμαντοπούλου για τις σκληρές φώτο με πρωταγωνίστρια την ιδια και τον Λιβανέζο πρώην , όπως λέει συντροφό της


«Μόλις προσγειωθήκαμε στο αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι και άνοιξα το κινητό μου, είδα περισσότερα από 100 μηνύματα και κλήσεις. Ολος ο κόσμος, οι φίλοι μου, οι συγγενείς μου, είχαν δει τις φωτογραφίες. Το σοκ ήταν μεγάλο»


Ξημερώματα Σαββάτου, 22 Νοεμβρίου, αεροδρόμιο «Ραφίκ Χαρίρι» στη Βηρυτό. Μια μελαχρινή φιγούρα ντυμένη στα μαύρα πασχίζει να προσεγγίσει, σέρνοντας με δυσκολία τη δερμάτινη βαλίτσα της, τον γκισέ της Etihad. Ενας αλλόφρονας ντόπιος την ακολουθεί κατά βήμα ουρλιάζοντας και...
ξεστομίζοντας βαριές εκφράσεις στα αγγλικά. Παραπέρα μια ομάδα γυναικών με ισλαμική ενδυμασία δείχνει να αδιαφορεί, όμως καθώς ο τόνος της φωνής του άνδρα ανεβαίνει και ο θόρυβος γίνεται ακόμα πιο ενοχλητικός για τον υπόλοιπο κόσμο, δύο άνδρες της ασφάλειας του αεροδρομίου, οπλισμένοι σαν αστακοί, πλησιάζουν και επεμβαίνουν. Τελικά η γυναίκα καταφέρνει και επιβιβάζεται στο αεροπλάνο με προορισμό το Αμπού Ντάμπι, όμως ο εφιάλτης της έχει μόλις ξεκινήσει.



Ο άνδρας που την ακολουθούσε φωνάζοντας δεν είναι κάποιος τυχαίος. Είναι ένας νεαρός σε ηλικία, αναγνωρίσιμος και πολύ επιτυχημένος Λιβανέζος επιχειρηματίας με υψηλές διασυνδέσεις, καθώς έχει στην ιδιοκτησία του εταιρεία πώλησης υπερπολυτελών αυτοκινήτων, των λεγόμενων dream cars, με γραφεία στον Λίβανο, στο Ντουμπάι και σε άλλα εμιράτα.




Η νεαρή Ελληνίδα, μοντέλο στο επάγγελμα Αννα Διαμαντοπούλου τον ερωτεύτηκε και τον ακολούθησε στην πατρίδα του πριν από δύο μήνες, δίχως όμως να υποψιαστεί όλα όσα θα επακολουθούσαν: για να την εκδικηθεί, επειδή εκείνη ήθελε να φύγει, πρώτα θα την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι του και μετά θα δημοσίευε τις ιδιαίτερες, προσωπικές τους στιγμές στο Facebook προκαλώντας της σοκ.



Αν και εκείνη έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, ο νεαρός επιχειρηματίας συνεχίζει να κυκλοφορεί ανενόχλητος μεταξύ Λιβάνου και Ντουμπάι μια που οι Αρχές λόγω νοοτροπίας δεν θα ασχολούνταν ποτέ με μια χριστιανή και ανύπαντρη γυναίκα που έχει προσωπικές διαφορές με έναν ντόπιο μουσουλμάνο και μάλιστα σημαίνον πρόσωπο της τοπικής κοινωνίας τους.

Η Ελληνίδα ζει τον ίδιο εφιάλτη με αυτόν που βίωσαν στο πρόσφατο παρελθόν δεκάδες αναγνωρίσιμες προσωπικότητες από τον κόσμο του θεάματος, όταν χάκερ διοχετεύοντας τον ιό «ibrute», ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μια αδυναμία στην εφαρμογή «Find my iPhone», διέρρευσαν 32 εκατομμύρια ονόματα χρηστών και κωδικούς ασφαλείας παντού. Ως αποτέλεσμα, περισσότερες από 100 σταρ του Χόλιγουντ να βλέπουν τους εαυτούς τους κυριολεκτικά όπως τις γέννησε η μάνα τους, ενώ όλο και περισσότερο απαγορευμένο υλικό να έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσα από διάφορα sites. Μάλιστα παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες που έχουν γίνει για να αποσυρθούν οι φωτογραφίες, το υλικό παραμένει ακόμα ενεργό.



Η περίπτωσή της μπορεί να μη σχετίζεται με χάκερ και διαρροή του φωτογραφικού της υλικού μέσω ενός παρόμοιου ιού, συνιστά όμως, όπως και στην υπόθεση των σταρ, ξεκάθαρη παραβίαση της προσωπικής ζωής.

Παραβίαση που συνέβη με μια απλή δημοσίευση στην οποία προχώρησε ο πρώην σύντροφός της, βάζοντας τις γυμνές της φωτογραφίες και στιγμιότυπα άλλων ερωτικών τους στιγμών στο προφίλ της στο Facebook, το οποίο αριθμεί χιλιάδες φίλους.
Ετσι το επίμαχο φωτογραφικό υλικό διοχετεύτηκε σε ελληνικά sites και blogs κάνοντας τον γύρο του Διαδικτύου.



Ιδού πώς εξιστορεί η ίδια στο «ΘΕΜΑ» την περιπέτειά της:

«Αυτόν τον άνθρωπο τον γνώρισα πριν από μερικούς μήνες. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα, περίπου δύο μήνες, ήμασταν ζευγάρι. Κατά τη διάρκεια της σύντομης σχέσης μας διαπίστωσα ότι άρχισε να προσκολλάται πάνω μου και να εξαρτάται από εμένα. Πολύ σύντομα και δίχως να διστάσει μου εκμυστηρεύτηκε ότι φαντάζεται το μέλλον του μαζί μου, με εμένα σύζυγό του, έχοντας ως απώτερο σκοπό να δημιουργήσουμε οικογένεια. Η πίεσή του να επισημοποιήσουμε το συντομότερο δυνατό τη σχέση μας άρχισε να γίνεται ασφυκτική…».



Την κλείδωσε

Η νεαρή Ελληνίδα δεν μπορούσε να φανταστεί την απρόσμενη εξέλιξη που θα είχε η σχέση της με τον Λιβανέζο επιχειρηματία καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, τα περιστατικά που διαδραματίζονταν μεταξύ τους τον τελευταίο καιρό και πιο συγκεκριμένα από την ημέρα που του εκμυστηρεύτηκε ότι αυτό που επιθυμούσε ήταν μια προσωρινή παύση στη σχέση τους, θύμιζαν σκηνές από χολιγουντιανή ταινία.

«Οταν του ζήτησα να χωρίσουμε για ένα διάστημα, εκείνος σοκαρίστηκε. Του εξήγησα ότι έπρεπε να γυρίσω στην Ελλάδα λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος, όμως εκείνος δεν με άφηνε να φύγω. Μάλιστα έφτασε στο σημείο για δύο ημέρες να με έχει κλειδωμένη μέσα στο σπίτι. Εφευγε για τη δουλειά του και κλείδωνε όλες τις πόρτες προκειμένου να με εμποδίσει να φύγω. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να προσπαθώ να τον ηρεμήσω», λέει η νεαρή Ελληνίδα.



Προσπαθώντας να αποφύγει την παράταση του εγκλεισμού της στο διαμέρισμα του Λιβανέζου επιχειρηματία αλλά και να δώσει ένα οριστικό τέλος στη σχέση τους, σχεδόν δραπέτευσε για να φτάσει στο αεροδρόμιο προκειμένου να πετάξει με προορισμό το Αμπού Ντάμπι όπου θα βρισκόταν κοντά σε φιλικά της πρόσωπα. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, ο σύντροφός της την ακολούθησε και χρειάστηκε η παρέμβαση των αρχών του αεροδρομίου για να καταφέρει να φτάσει στην αίθουσα αναχωρήσεων.

«Με ακολούθησε και δεν με άφηνε να φύγω. Μην έχοντας άλλη επιλογή, φώναξα τους σεκιούριτι, οι οποίοι ευτυχώς με βοήθησαν. Επιβιβάστηκα ενώ ταυτόχρονα μιλούσα στο τηλέφωνο μαζί του προσπαθώντας να τον καθησυχάσω. Ηταν σε έξαλλη κατάσταση», σημειώνει. Ο μεγαλύτερος εφιάλτης της όμως θα ξεκινούσε από τη στιγμή που η αρχηγός του πληρώματος του αεροσκάφους θα ζητούσε, όπως συνηθίζεται, από τους επιβάτες να δέσουν τις ζώνες τους και να απενεργοποιήσουν τα κινητά τους προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της απογείωσης.



«Τότε ήταν που δημοσίευσε στο Facebook τις φωτογραφίες από τις προσωπικές μας στιγμές συνοδευμένες από αδιανόητα σχόλια», λέει το μοντέλο και συνεχίζει: «Φυσικά όλα αυτά τα διαπίστωσα μόλις προσγειωθήκαμε στο αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι και άνοιξα το κινητό μου. Είχε περισσότερα από 100 μηνύματα και κλήσεις. Ολος ο κόσμος, οι φίλοι μου, οι συγγενείς μου, είχαν δει τις φωτογραφίες. Το σοκ, όπως καταλαβαίνετε, ήταν μεγάλο. Τις φωτογραφίες τις είχε τραβήξει ο ίδιος. Θεωρώ ότι είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του, όμως από την άλλη πιστεύω ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σε διαπομπεύει κατ’ αυτόν τον τρόπο». Ο Λιβανέζος επιχειρηματίας, κατά τα λεγόμενα της πρώην συντρόφου του, ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, εκλιπαρώντας τη μάλιστα να τον συγχωρέσει και να επιστρέψει πίσω στον Λίβανο.

«Εκανα ό,τι μπορούσα για να κατέβουν οι φωτογραφίες, όμως όσο ήμουν στο εξωτερικό δεν μπορούσα να κάνω και πολλά πράγματα. Δυστυχώς οι φωτογραφίες είχαν κοινοποιηθεί παντού. Κατά την επιστροφή μου στην Ελλάδα απευθύνθηκα και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει», καταλήγει την εξιστόρησή της η Αννα Διαμαντοπούλου.





http://www.protothema.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook