20.1.15

Βάζουμε στοίχημα ότι λούζεσαι λάθος;

dinatos info
Το κάνεις κάθε μέρα, ή σχεδόν κάθε μέρα. Πάμε στοίχημα ότι λούζεσαι λάθος; Πάμε από την αρχή! Βάζεις λίγο σαμπουάν στο χέρι σου, το ...
απλώνεις στα μαλλιά σου, κάνεις αφρό, ξεπλένεις. Βάζεις conditioner, το απλώνεις, ξεπλένεις και έξω από την πόρτα.
Μάθε, πώς να λούζεσαι σωστά ώστε να μην χάσεις ξανά παρόμοιο στοίχημα!

Ξεκίνα το λούσιμο ξεπλένοντας

Δεν εννοούμε το απλό βρέξιμο που κάνεις. Τα μαλλιά είναι σαν τα ρούχα, χρειάζονται μία πρόπλυση πριν μπει το σαμπουάν. Άσε ζεστό νερό να τρέχει και ξέπλυνε τα μαλλιά σου όπως θα το έκανες αν είχες βάλει το σαμπουάν. Το ζεστό νερό θα ανοίξει τους πόρους του κεφαλιού και θα απομακρύνει τα υπολείμματα των προϊόντων που χρησιμοποιείς.

Βάλε conditioner

Δεν τα χάσαμε…. Πρώτα βάζουμε το conditioner και μάλιστα το βάζουμε από τη ρίζα, ώστε να μαλακώσουν και να ανοίξουν οι πόροι ακόμα περισσότερο. Απλώνεις το conditioner στα μαλλιά και τα χτενίζεις με τα δάχτυλα σου. Αμέσως μετά, ξεπλένεις πολύ καλά.

Η ώρα του σαμπουάν

Βάλε λίγο σαμπουάν στο χέρι σου και ξεκίνα να κάνεις μασάζ στο κεφάλι σου. Πρόσεξε το σαμπουάν πρέπει να μπαίνει στις ρίζες των μαλλιών. Κάνε ένα ελαφρύ μασάζ και ξέπλυνε με άφθονο νερό. Ο καλύτερος τρόπος για να πλύνεις σωστά τα μαλλιά με το σαμπουάν είναι από τις ρίζες ως τις άκρες . Τα μαλλιά πιο κοντά στο τριχωτό της κεφαλής έχυν τα περισσότερα έλαια, ενώ οι άκρες είναι πιο ξερές.

Επανέλαβε ακόμα μία φορά τη διαδικασία με το σαμπουάν.

Tip!

Οι μεγαλύτεροι κομμωτές του Λονδίνου συμβουλεύουν να μην περάσεις δεύτερο χέρι σαμπουάν αν δεν είναι πραγματικά αναγκαίο. Τώρα στη περίπτωση που δεν μπορείς να αντισταθείς, μην ξεπλύνεις το πρώτο χέρι. Απλά, πρόσθεσε λίγο ακόμα σαμπουάν.

Ξανά βάλε conditioner!

Αφού ξεπλύνεις το σαμπουάν, στράγγιξε πολύ καλά τα μαλλιά σου, αν θέλεις ταμπονάρισε τα και με μία πετσέτα και πέρνα ακόμα μία δόση conditioner. Αυτή τη φορά μην βάλεις στις ρίζες των μαλλιών.

Ξέπλυνε

Το τελευταίο ξέπλυμα πρέπει να γίνει με κρύο νερό, το οποίο θα δώσει περισσότερη λάμψη στα μαλλιά σου!

ΠΗΓΗ:pop.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook