28.3.15

Θέλουν να αλυσοδέσουν τον Αλέξη




Το σχέδιο Σόιμπλε και ΣΙΑ έχει τεθεί σε εφαρμογή (είχε γράψει σχετικά το...
spirospero.gr Αποκαλύπτουμε όλο το ΒΡΩΜΙΚΟ «Σχέδιο Σοιμπλε» που θέλει να ανατρέψει τον Αλέξη Τσίπρα)
Ευρωπαικές και ελληνικές δυνάμεις επιχειρούν να "δέσουν" τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και να τον καταστήσουν υποχείριό τους. Το σχέδιο έχει τρεις φάσεις:
Φάση 1: Να του "φάνε" δύο τρεις υπουργούς με τις αναλογες επιπτώσεις. Στο στόχαστρο έχουν μπει ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης και ο αναπληρωτής Υπ. Εσωτερικών Γ. Κατρούγκαλος
Φάση 2: Να αναγκάσουν τον Πρωθυπυοργό να δεχτεί πολύ σκληρά μέτρα σφίγγοντας τη θηλειά της ρευστότητας για να εξωθήσουν τους σκληρούς του ΣΥΡΙΖΑ (Λαφαζάνης, Στρατούλη, Μιχελογιαννάκη και άλλους 12) να καταψηφίσουν και να κλονίσουν την αριστερή Κυβέρνηση.
Φάση 3: Να αναγκαστεί ο κ. Τσίπρας να βάλει στην Κυβέρνηση το "δικό τους κόμμα" (Ποτάμι) για να ελέγχουν έτσι, απολύτως τον Πρωθυπουργό.
Σημαντικό ρόλο στο σχέδιο αυτό παίζουν μεγάλλα ΜΜΕ, τα οποία στην αρχή της νέας Κυβέρνησης άρχισαν να την υποστηρίζουν και τελευταία άρχισαν πάλι να την θάβουν με τρόπο που γνωρίζουν καλά.
Θέσαμε τις πληροφορίες αυτές υπόψιν υπουργού της τάσης Λαφαζάνη και μας είπε: "Με αυτό το μυαλό να κοιμούνται. Εμείς είμαστε πιο πονηροί από αυτούς. Προσπαθούν να σπείρουν διχόνοιες, το γνωρίζουμε αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Το κόμμα τους δεν θα μπει στην Κυβέρνηση ό,τι εκβιασμούς και να κάνουν".
Πριν κλείσει το τηλέφωνο μας είπε:
- Ας κάνουν λιγη υπομονή και θα εκπλαγούν δυσάρεστα.
Αύριο στις 7 το απόγευμα θα συνεδριάσει το Κυβερνητικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού. Ο Αλέξης Τσίπρας θα ενημερώσει τα κυβερνητικά στελέχη για την πορεία των διαπραγματεύσεων και θα ζητήσει μέχρι τη Μ. Τετάρτη να κατατεθούν 3 ακόμα νομοσχέδια στη Βουλή.
 http://www.spirospero.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook