17.3.15

Προσγείωσαν άρον άρον το αεροπλάνο λόγω αηδιαστικού περιστατικού στον αέρα



Οι επιβάτες της πτήσης Χίθροου με προορισμό στο Ντουμπάι θα πρέπει να θυμούνται...

για πολύ καιρό την τελευταία πτήση τους κατά τη διάρκεια της οποίας οι πιλότοι αναγκάστηκαν να προσγειώσουν το αεροπλάνο, όχι λόγω αεροπειρατείας ή μηχανικής βλάβης, αλλά λόγω βιολογικής ανάγκης επιβάτη.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και δημοσιεύματα των επιβατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αηδιαστική βιολογική ανάγκη ενός επιβάτη ήταν αρκετή για να προσγειωθεί άρον άρον το αεροπλάνο.

Όπως αναφέρεται ένας επιβάτης επισκέφθηκε τις τουαλέτες του αεροπλάνου με αποτέλεσμα η δυσωδία να εξαπλωθεί σε όλο το εσωτερικό του, κάνοντας την ατμόσφαιρα ανυπόφορη. Πολλοί από τους επιβάτες άρχισαν να παραπονιούνται για την αηδιαστική μυρωδιά, που γινόταν εντονότερη, με τις αεροσυνοδούς να προσπαθούν να εντοπίσουν από που ερχόταν η μυρωδιά και αν επρόκειτο για μηχανικό πρόβλημα. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε η δυσοσμία προερχόταν από τις τουαλέτες.

http://dinatos.blogspot.com/2015/03/blog-post_203.html

Το γεγονός αυτό ανάγκασε τους πιλότους της πτήσης να γυρίσουν πίσω το αεροπλάνο και να το προσγειώσουν στο Χιθρόου, με τους αγανακτισμένους επιβάτες να αναμένουν υπομονετικά στο αεροδρόμιο την επόμενη πτήση για τον προορισμό τους.http://news247.gr




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook