4.3.15

Ξηλώστε τώρα το παρακράτος στην Δικαιοσύνη, τα Σώματα Ασφαλείας και τα ΜΜΕ

 
Ο Πούτιν και ο Ερντογάν δείχνουν το δρόμο.
Η κυβέρνηση Τσίπρα οφείλει να ξηλώσει εδώ και τώρα το...
Παρακράτος στην Δικαιοσύνη, τα Σώματα Ασφαλείας και τα ΜΜΕ.Για την Δικαιοσύνη αρκεί ο έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων όλων των λειτουργών που εμπλέκονται σε υποθέσεις που συγκλόνισαν την Ελλάδα, των λειτουργών που αθώωσαν "ανεξήγητα" πάσης φύσεως λαμόγια μιζαδόρους και βρέθηκαν αίφνης οι ίδιοι και τα συγγενικά του πρόσωπα με τεράστιες περιουσίες.
Οσο αφορά τα ΜΜΕ, η κυβέρνηση οφείλει να ζητήσει να φθάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου όλα τα θαλασσοδάνεια καθώς και τα περιουσιακά στοιχεία των μηντιαρχών και των μεγαλοδημοσιογράφων.
Πρέπει να ελεγχθούν εδώ και τώρα οι ανεξήγητα πλουτίσαντες και όσοι διατηρούν περιουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό. Πρέπει να ελεγχθούν οι αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων.
Οσο αφορά τα Σώματα Ασφαλείας η κυβέρνηση δεν πρέπει να διστάσει να πάρει κεφάλια εδώ και τώρα.
Με μία και μόνη προυπόθεση: Kανένα κυβερνηττικό στέλεχος δεν θα πρέπει να βγαίνει στα κανάλια για ψύλου πήδημα. Να βγάλουν τον σκασμό και να προκαλούν τρόμο με την σιωπή και την απουσία τους.
Δεν πρέπει να γίνουν πουτάνες που κελαηδάνε στο παλκοσένικο των μηντιαρχών, στα κανάλια, στα ράδια, στις εφημερίδες, στα site τους. Τσακίστε τους με την σιωπή και την αποστασιοποίηση.

Οσο έχετε ακόμη τον κόσμο με το μέρος σας. Και όχι άλλους Φωτόπουλους.
Είναι επίσης καιρός-σήμερα κιόλας-να πέσουν 2-3 κεφάλια μεγαλονταβατζήδων.
Κάθε μέρα που περνάει χωρίς αποκεφαλισμούς στο σκοτεινό βασίλειο της Διαπλοκής και στις παράγκες της Δικαιοσύνης η κυβέρνηση χάνει έδαφος...πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook