29.3.15

Μαζικές στρατιωτικές ασκήσεις σε επτά πολιτείες των ΗΠΑ με περίεργο σενάριο



Ο αμερικανικός στρατός ετοιμάζεται να ξεκινήσει μαζικές στρατιωτικές ασκήσεις σε διάσπαρτες πόλεις σε επτά πολιτείες σε όλη τη Νοτιοδυτική Αμερική. Αλλά πολλοί...
Αμερικανοί φοβούνται ότι οι ασκήσεις αυτές, μπορεί να αποκρύβουν άλλα σενάρια, αναφέρει το αμυντικό πόρταλ sputniknews.com
Μια δύναμη 1.200 ανδρών των ειδικών δυνάμεων πρόκειται να διεξάγει μια «ρεαλιστική Στρατιωτική άσκηση» σε επτά πολιτείες των ΝΔ ΗΠΑ. Άνδρες των ειδικών δυνάμεων από το «Πράσινα Μπερέ», τους Navy SEALs, τις Ειδικές Δυνάμεις της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και τους πεζοναύτες θα διεξάγουν ασκήσεις σε πόλεις στις πολιτείες του Τέξας, του Νέο Μεξικό, της Αριζόνα, της Καλιφόρνια, της Νεβάδα, της Γιούτα, και του Κολοράντο.
Ως μέρος της Επιχείρησης με την επωνυμία «Jade Helm», η οποία αρχίζει τον Ιούλιο και θα διαρκέσει για οκτώ εβδομάδες, Αμερικανοί Αλεξιπτωτιστές θα πέσουν με αλεξίπτωτο σε στρατηγικά σημεία μεταφέροντας όλον τον απαραίτητο οπλισμό. Σύμφωνα με την εφημερίδα Houston Chronicle, σε ορισμένες από τις προβλεπόμενες ασκήσεις θα συμμετέχουν στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων ,οι οποίοι θα προσπαθήσουν να εκτελέσουν επιχειρήσεις «απαρατήρητοι» από τους κατοίκους ορισμένων περιοχών!
«Το μέγεθος και το πεδίο εφαρμογής της άσκησης «Jade Helm» είναι σημαντικό», ανακοίνωσε η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του αμερικανικού στρατού σε ανακοίνωση της .
Αλλά αυτό που ανησυχεί πραγματικά είναι ότι, πολλοί κάτοικοι στην στρατιωτική Επιχείρηση με την ονομασία «Jade Helm», είναι ότι θα ληφθεί ως δεδομένο ότι το σύνολο του πληθυσμού των πολιτειών της Γιούτα και του Τέξας θα είναι «εχθρικό». Σύμφωνα με διαβαθμισμένα έγγραφα που ήρθαν στην δημοσιότητα από τον αμερικανικό στρατό, η άσκηση θα εξετάσει, επίσης, ότι ένα μεγάλο μέρος της νότιας Καλιφόρνιας «ευρίσκεται υπό ΕΞΕΓΕΡΣΗ».
Πολλοί σχολιαστές δηλώνουν ότι η άσκηση αφορά καθαρά σενάρια εντός αμερικανικού εδάφους, καθώς και την προετοιμασία των Αμερικανών για εφαρμογή του στρατιωτικού νόμου.!!!!!
«Συμμετέχουν επίλεκτες δυνάμεις του αμερικανικού στρατού , όπως η δύναμη Delta Force, η Navy SEALs», δηλώνει ο Alex Jones, του Infowars. Το Τέξας αναφέρεται ως εχθρικός τομέας, και φυσικά, είμαστε. Είμαστε εδώ για την υπεράσπιση της δημοκρατίας».
«Αυτή η άσκηση αφορά την βίαιη πολεμική υποταγή του λαού του Τέξας, της Γιούτα, και της Νότιας Καλιφόρνιας που θα εξεγερθούν εναντίον της τυραννία;» γράφει η εφημερίδα Sleuth. Μιλώντας υποθετικά, φυσικά.
Η αμερικανική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων επιμένει ότι το «πολύμορφο ανάγλυφο» των σεναρίου της άσκησης μιμείται κατάλληλα τις συνθήκες των αμερικανικών εμπόλεμων ζωνών στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, οι Αμερικανοί κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών είναι ανάστατοι από το σενάριο της άσκησης, το οποίο είναι «προσβλητικό» για αυτούς. Επίσης επισημαίνουμε ότι οι ισπανόφωνοι στις ΗΠΑ αριθμούν πολλά εκατομμύρια και σε λίγα χρόνια αν όχι από τώρα θα κυριαρχήσουν στις συγκεκριμένες περιοχές. Η ουσία είναι το άρθρο στην ιστοσελίδα μας για το κίνημα ανεξαρτησίας του Τέξας, βοηθά τον Ευρωπαίο αναγνώστη να κατανοήσει τα προβλήματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Σύμφωνα λοιπόν με άρθρο της ρωσικής εφημερίδας Vzgliad.ru επ’ ευκαιρία του συνεδρίου , εμφανίσθηκε και ο εκπρόσωπος του αυτόνομου κινήματος απόσχισης του Τέξας , ο οποίος μάλιστα διακηρύσσει ότι το Τέξας δεν «δεν έχει κανένα λόγο να παραμείνει με το μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών», εμφανίζοντας ένα πρόβλημα που « σιγοκαίει» μέσα στο Αμερικανικό ομοσπονδιακό κράτος, που ιδρύθηκε κατά την διάρκεια του πολέμου της ανεξαρτησίας κατά των Βρετανών το 1776, τονίζει η εφημερίδα .
ΠΗΓΗ
http://www.katohika.gr/2015/03/mazikes-stratiotikes-askisis-se-epta-polities-ton-ipa.html



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook