3.4.15

Η μητέρα αυτή έχει ήδη προγραμματίσει τις κηδείες των παιδιών της



Η είδηση αυτή, είναι από εκείνες που όλοι θα ευχόμασταν να είναι ψεύτικη, αλλά δυστυχώς είναι πέρα για...
πέρα αληθινή, υπενθυμίζοντάς μας, ότι καμιά φορά η ζωή, δεν τα φέρνει σε όλους όπως θα έπρεπε, και ιδίως σε μικρά παιδιά.

Η Jodie Barden είναι μία 28χρονη μητέρα, η οποία εδώ και κάποια χρόνια, έχει αναγκαστεί να δεχτεί μία πολύ σκληρή πραγματικότητα: Οι δύο της κόρες, Ella (8 ετών) και Chloe (1 έτους), κατά 99% δε θα μπορέσουν να ζήσουν περισσότερο από τα 12 έτη, ενώ ακόμα και τα χρόνια που θα ζήσουν, η ζωή τους δε θα είναι ποτέ σαν των υπόλοιπων παιδιών.

Τα δύο κορίτσια, πάσχουν από το σύνδρομο Cockayne, το οποίο είναι μία γενετική ανωμαλία, με βασικά χαρακτηριστικά την ανικανότητα του ασθενούς να κερδίσει βάρος, την πρόωρη γήρανση, την αργή ανάπτυξη του νευρικού συστήματος και το πολύ μικρό, σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα, κεφάλι.

http://dinatos.blogspot.com/2015/04/blog-post_31.html

Όπως εξομολογείται η νεαρή μητέρα, έχει πλέον πάρει απόφαση ότι οι κόρες της δε θα μπορέσουν ποτέ να παίξουν ή να μιλήσουν όπως τα υπόλοιπα παιδιά, μιας και η Ella μετακινείται με αναπηρικό καροτσάκι, ενώ δε λέει πάνω από 3 βασικές λέξεις. Από την άλλη, η 1 έτους Chloe, δεν έχει περπατήσει ακόμα, και πολύ πιθανό να μην μπορέσει και ποτέ.

Τόσο η Jodie, όσο και ο συνομήλικος σύζυγός της κουβαλούν το μεταλλαγμένο γονίδιο, με αποτέλεσμα, να έχουν πιθανότητα 1 στις 4 τα παιδιά τους να είναι άρρωστα. Δυστυχώς για το ζευγάρι αυτό, οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος τους. Παρόλα αυτά, έχουν ακόμη έναν 4χρονο γιο, ο οποίος είναι υγιέστατος, και ο οποίος δεν αφήνει στιγμή τις αδερφούλες του από τα μάτια του.

Oι δύο γονείς, έχουν αποφασίσει ότι τα παιδιά τους θα φύγουν σύντομα από κοντά τους, και απλά προσπαθούν να κάνουν τη ζωή τους όσο μπορούν πιο άνετη και όμορφη. Αξίζει επίσης να αναφερθεί, ότι έχουν ιδρύσει σωματείο το οποίο ενημερώνει και συγκεντρώνει χρήματα για τα παιδιά που πάσχουν από την ίδια ασθένεια.www.queen.gr




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook