26.4.15

Θα πάθετε πλάκα ! Η Αξία Των Κοιτασμάτων Φυσικού Αερίου εντός Ελληνικής ΑΟΖ


Greek Exclusive Economic Zone (EEZ) — Ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ): Η μόνη οικονομική λύση που προσφέρει πραγματικές δυνατότητες …

ανάπτυξης, οι οποίες μετατρέπουν το ελληνικό χρέος σε ποσοστό και μόνο. Ολοι ψάχνουν λύσεις στον τομέα της οικονομίας, ενώ εκεί βρίσκονται απλώς τα προβλήματα, οι λύσεις ανήκουν στην στρατηγική.


Ο πραγματικός μας εχθρός δεν είναι παρά μόνο μία μορφή ηττοπάθειας, η οποία μας οδηγεί να μην πιστεύουμε στις ικανότητες και δυνατότητές μας. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Είναι λοιπόν σημαντικό να απελευθερωθούμε από τις φοβίες μας που μας παραλύουν τη σκέψη και δεν επιτρέπουν τη στρατηγική μας δράση…

• ΙΟΝΙΟ 2 δις βαρέλια Χ 100 $ = 200 δις $

• ΑΙΓΑΙΟ 1,5 δις βαρέλια Χ 100 $ = 150 δις $

• ΚΡΗΤΗ 14 – 22 δις βαρέλια Χ 100 $ = 1,4 – 2,2 ΤΡΙΣ $

• ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ 50 δις βαρέλια Χ 100 $ = 5 ΤΡΙΣ $

* Το φυσικό αέριο υπολογίζεται σε βαρέλια, για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης με το πετρέλαιο – Για να κατανοούνται καλύτερα τα μεγέθη.

* Το μέγεθος των κοιτασμάτων έχει υπολογιστεί από το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ και έχει δημοσιευθεί σε σχετικούς χάρτες.

* Σχετικές μελέτες έχουν γίνει και από το Γαλλικό Ινστιτούτο Πετρελαίου με ανάλογα αποτελέσματα. Η Γαλλία ερευνά τη Μεσόγειο από το 1911.
http://www.triklopodia.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook