28.5.15

Αυτή η γυναίκα έχει να ξυριστεί 8 χρόνια!! (pics)

dinatos 
Θέλοντας να αποδείξει ότι δεν χάνεις τη θηλυκότητά σου αν έχεις τρίχες στο σώμα σου..

Η Yasmin Gasimova είναι μια 19χρονη φοιτήτρια που ζει στο Λίβερπουλ της Αγγλίας και όπως υποστηρίζει σε κείμενο που...
έγραψε έχει να πειράξει τις τρίχες στο σώμα της από τότε που ήταν 11 χρονών. Η Yasmin ανέβασε φωτογραφίες με τα τριχωτά της πόδια, την κοιλιά και το πρόσωπό της και δηλωνει ευσυνείδητα μετά από τόσα χρόνια ότι αποδέχεται τις τρίχες που έχει στο σώμα της.

Όπως χαρακτηριστικά έχει αναφέρει σε άρθρο που έγραψε στην εφημερίδα της σχολής της "Το να έχεις τρίχες δεν είναι τρομακτικό. Δεν ντρέπομαι να δηλώσω ότι δεν ξυρίζομαι σε μια κοινωνία που περιμένει από τις γυναίκες να ξυρίζουν τις τρίχες από το σώμα τους".

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η δήλωση μας φαίνεται ενδιαφέρουσα ωστόσο δεν γίνεται να μην μας βάλει σε σκέψεις το γεγονός ότι η Yasmin επιλέγει να αποτριχώσει διάφορες περιοχές του σώματός της- όπως τα φρύδια και το σαγόνι της.

Μάλιστα δηλώνει ότι τριμάρει τις τρίχες στην ηβική περιοχή όταν πρόκειται να βγει στην παραλία και ότι *δυστυχώς* ξυρίζεται αναγκαστικά όταν βγαίνει ραντεβού που μπορεί να καταλήξει σε one night stand καθώς θέλει να αποφύγει τα περίεργα βλέματα και την απόρριψη. "Οποιαδήποτε άλλη μέρα θα με πετύχεις με τα πόδια και τις μασχάλες μου τριχωτές".

Όταν ήταν 10 ετών δεχόταν bullying στο σχολείο για την έντονη τριχοφυΐα που είχε έτσι στα 11 της αποφάσισε να σταματήσει να πολεμάει με τις τρίχες που είχε στο σώμα της και να παρατήσει το ξύρισμα το οποίο τις είχε γεμίσει τα πόδια με σημάδια. "Θεωρώ το ξύρισμα πολύ άβολο καθώς πάντα γυρνούσαν τρίχες προς τα μέσα και τα άτριχα πόδια μου δεν ταίριαζαν καθόλου με το υπόλοιπο τριχωτό μου σώμα".

Από τότε που σταμάτησε το ξύρισμα η Yasmin δηλώνει απελευθερωμένη και χαρούμενη με το λουκ που έχει και ότι θέλει και άλλες γυναίκες να κάνουν το ίδιο. "Οι γυναίκες έχουν σχεδόν την ίδια ποσότητα τρίχας στο σώμα τους με τους άνδρες (πιο ελαφριά και λεπτή βέβαια), ωστόσο η κοινωνία μας θέλει τελείως άτριχες για να θεωρούμαστε θηλυκές. Οι γυναίκες δεν πρέπει να αισθάνονται λιγότερο γυναίκες απλά γιατί έχουν τρίχες στο σώμα τους". Τέλος δηλώνει ότι δεν πρέπει να εκλαμβάνουμε ως βρωμιά τις τρίχες και να αποδεχτούμε την πραγματικότητα του γυναικείου σώματος αντί να την κρύβουμε.

Εσύ τι λες; Θα σταματούσες την αποτρίχωση για να αποδεχτείς το σώμα σου όπως είναι;
dinatos1

dinatos2

dinatos3

dinatos4

dinatos5
Πηγή: dailymail.co.uk

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook