27.5.15

Τα καλύτερα μυστικά για λαμπερό και απαλό δέρμα χωρίς να σπαταλήσετε ούτε ευρώ



Το καλοκαίρι ήρθε και οι περισσότερες γυναίκες σκέφτονται τα φορέματα και τα σορτσάκια. Για να νιώθουν άνετα φορώντας τα, επιθυμούν να έχουν ένα λαμπερό και...
απαλό δέρμα, που να σφύζει από υγεία. Κάτι βέβαια που ισχυεί και για το πρόσωπο.

Για να το επιτύχουμε δεν χρειάζεται κανείς να ξοδέψει δεκάδες ευρώ. Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, 4 τρόπους για το καταφέρετε ανέξοδα και με 100% επιτυχία.

Scrub με κατακάθι από καφέ

Ειναι ένα από τα πιο διαδεδομένα tip ομορφιάς. Το κατακάθι του καφέ κάνει θαύματα στο δέρμα σας. Χρησιμοποιήστε για να κάνετε απολέπιση και διώξτε μακριά τα νεκρά κύτταρα. Παράλληλα, η καφεΐνη θα επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος και θα μικρύνει τους πόρους. Αν το δέρμα σας είναι ξηρό, προσθέστε 2 κ.γ λάδι καρύδας.

Χρησιμοποιήστε τις φλούδες από τα φρούτα και τα λαχανικά

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και πιο φυσικό από τις φλούδες των καρπών της γης επάνω στο δέρμα σας. Τριφτείτε για παράδειγμα με τη φλούδα της μπανάνας για περίπου 15 λεπτά και δείτε βελτίωση στην υφή του δέρματός σας. Το ίδιο ισχύει για την πατάτα (μειώνει το πρήξιμο), το πορτοκάλι ή το γκρέιπφρουτ (εξομαλύνουν τον τόνο του δέρματος) και για τον ανανά (προσφέρει λάμψη).

Κάντε για 10 λεπτά μασάζ στο πρόσωπό σας

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και προσφέρετέ του ένα 10λεπτο μασάζ. Δεν χρειάζεται να πάτε σε ειδικό. Βάλτε κρέμα και ακουμπήστε το πρόσωπό σας, τονώνοντας την κυκλοφορία του αίματος. Παράλληλα, βοηθάτε και το προϊόν να εισέλθει μέσα στο δέρμα σας. Επικεντρωθείτε σε περιοχές όπου έχετε ρυτίδες, όπως τα μάτια, το κούτελο και τα πλαϊνά του στόματος.

Καθαρισμός με ατμό για 5 λεπτά

Ο βαθύς καθαρισμός με ατμό χαρίζει λάμψη στο δέρμα. Ανοίγει τους πόρους, απομακρύνει τους ρύπους και ενυδατώνει. Βράστε νερό και βάλτε το πρόσωπο σας πάνω από το μπολ, που το έχετε τοποθετήσει. Καλυφθείτε με μια πετσέτα και περιμένετε για 5 λεπτά. Αν έχετε πολύ ευαίσθητο δέρμα ή έχετε σπασμένες φλέβες ή τριχοειδή αγγεία αποφύγετε αυτή τη μέθοδο.
Πηγη iefimerida


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook