28.5.15

Συγκινητική στιγμή: Δύο κοριτσάκια δίνουν μάχη αγκαλιασμένα ενάντια στον καρκίνο!

dinatos info«Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις», αυτό ταιριάζει απόλυτα στην....
περίπτωση του συγκεκριμένου στιγμιότυπου. Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία, η οποία έγινε viral και δικαίως, γιατί όταν την κοιτάς εκτιμάς το ωραιότερο δώρο που μας έχει δοθεί, τη ζωή!

Στην φωτογραφία φαίνονται δύο μικρά κοριτσάκια, τα οποία πάσχουν από καρκίνο. Η συνάντηση τους έγινε στο νοσοκομείο Παίδων των ΗΠΑ. Η πρώτη γνωριμία των κοριτσιών έγινε περίπου πριν τρία χρόνια στο νοσοκομείο και αμέσως η μικρή Melia έτρεξε και αγκάλιασε την Mandelina. Η μητέρα της θέλησε να απαθανατίσει την τρυφερή στιγμή και επομένως την ανάρτησε στα social media, δίνοντας μας πραγματικά μαθήματα αγάπης και συμπαράστασης.

Η 5χρονη Melia είναι αντιμέτωπη με νευροβλάστωμα σχεδόν τρία χρόνια Το 2012, οι γιατροί εντόπισαν έναν αρκετά μεγάλο όγκο, στην περιοχή της κοιλιάς της. Δυστυχώς, λίγο αργότερα εξαπλώθηκε στον μυελό των οστών και οι πιθανότητες που τις δίνουν να επιζήσει είναι 30%. Η Mandelina, είναι 2 ετών και δίνει την δική της μάχη με την λευχαιμία κάνοντας χημειοθεραπείες.
http://www.entertv.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook