4.5.15

Πούτιν: Η Ρωσία μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση


Η Ρωσία είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και οι άνθρωποι που μπορούν να αναλάβουν την...
ευθύνη εξασφαλίζουν την πρόοδο της χώρας, είπε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν...

Ο Ρώσος ηγέτης, απένειμε χρυσά μετάλλια στο Κρεμλίνο σε πέντε νέους ήρωες της Εργασίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Ο Ήρωας της Εργασίας είναι ο δεύτερος υψηλότερος τίτλος μαζί με τον τίτλο του Ήρωα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

«Σήμερα η Ρωσία αποδεικνύει και πάλι ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τις όποιες προκλήσεις και να λύσει τα πιο δύσκολα καθήκοντα», είπε ο Ρώσος πρόεδρος στην τελετή.
«Ανά πάσα στιγμή, η πρόοδος της χώρας εξασφαλίζεται από όσους αναλαμβάνουν την ευθύνη και κατανοούν ότι τα αποτελέσματα της προσωπικής τους προσπάθειας και εργασίας προκαθορίζουν την ευημερία όχι μόνο σε ορισμένες επιχειρήσεις, σε ολόκληρους τομείς, πόλεις και χωριά, αλλά στο σύνολο της χώρας. Η αρχή και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του κράτους είναι η δημιουργική και εποικοδομητική ενέργεια του», ανέφερε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Παράλληλα τόνισε ότι «όσο περισσότερο αυτές αφορούν τους εργατικούς και ταλαντούχους ανθρώπους που έχουμε τόσο πλουσιότερη γίνεται η Ρωσία».
«Σας ευχαριστώ για το έργο σας, το ταλέντο σας, την εργασία σας. Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε για τη χώρα», είπε στους παρόντες ο πρόεδρος.
Με την υπογραφή του παρόντος διατάγματος, ο συνολικός αριθμός των Ηρώων Εργασίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχει φτάσει σε 15 άτομα.

Ο τιμητικός τίτλος «Ήρωας της Εργασίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας» δημιουργήθηκε με προεδρικό διάταγμα της 29 Μαρτίου 2013. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί την τρίτη στη νεώτερη ιστορία της Ρωσίας. Κατά παράδοση, τα μετάλλια απονέμονται την 1η Μαΐου - Ημέρα της Εργασίας.



briefingnews.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook