4.5.15

Οι «πράκτορες του χάους» των ΗΠΑ στοχεύουν στη διάλυση της Ευρασίας!


Αν νομίζετε ότι οι συγκρούσεις στην Ουκρανία, ή τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένων των Υεμένη, Λιβύη, Ιράκ και Συρία, δεν είναι συνδεδεμένες, είστε τελείως λάθος, επιμένει ο βραβευμένος συγγραφέας και...
αναλυτής γεωπολιτικών, Mahdi Darius Nazemroaya, προσθέτοντας ότι αυτοί οι πόλεμοι είναι όλοι μέρος ενός «πολυδιάστατου πολέμου, που διεξάγεται από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους».
Η καταστροφική εκστρατεία έχει ως στόχο την περικύκλωση της Ευρασίας, με τη Ρωσία, την Κίνα και το Ιράν ως κύριους στόχους, ανέφερε ο Nazemroaya σε ένα κομμάτι άποψης για το Ίδρυμα Στρατηγικού Πολιτισμού. Οι Ηνωμένες Πολιτείες σκοπεύουν να εξουδετερώσουν την Τεχεράνη και τη Μόσχα πρώτα και στη συνέχεια, αναμένεται να προχωρήσουν στο Πεκίνο, είναι πεπεισμένος ο ειδικός.
Οι ΗΠΑ κάνουν τον πόλεμο με τη βοήθεια αυτών που ο Nazemroaya αποκάλεσε «πράκτορες του χάους». Ο ειδικός ανέφερε το Ισλαμικό Κράτος, επίσης γνωστό ως ISIL, ως χαρακτηριστικό παράδειγμα.
«Αυτοί οι πράκτορες του χάους εξαπολύουν διαφορετικά κύματα δημιουργικού χάους για να εμποδίσουν την ολοκλήρωση της Ευρασίας και μια παγκόσμια τάξη που δεν θα έχει τις ΗΠΑ να διατάζουν,» εξήγησε ο αναλυτής.

Ο Nazemroaya περιέγραψε την σουνιτική ομάδα, διαβόητη για την βιαιότητά της, ως «χαλαρά δεμένη μπάντα μαχητών» που δραστηριοποιούνται στη Μέση Ανατολή και πέραν αυτής.
«Εντός δικτύου [του Ισλαμικού Κράτους], είναι ομάδες από τον Καύκασο, οι οποίες έχουν αγωνιστεί στη Συρία και το Ιράκ», δήλωσε ο Nazemroaya, προσθέτοντας ότι μερικοί μαχητές του ISIL σήμερα πολεμούν στην Ουκρανία και σκοπεύουν να τη χρησιμοποιήσουν «ως εφαλτήριο για την Ευρώπη».
Όσο διαφορετικοί κι αν είναι οι «πράκτορες του χάους», υπάρχει μια «σύνδεση μεταξύ των βίαιων, ρατσιστικών, ξενοφοβικών, και σεχταριστικών δυνάμεων», που έχουν ξαμοληθεί για να αποσταθεροποιήσουν την Ευρασία, είπε ο αναλυτής.
«Είτε το ξέρουν είτε όχι, αυτές οι αποκλίνουσες δυνάμεις, είτε αυτοί είναι οι υπερ-εθνικιστές [Δεξιά Τομέας] μαχητές στην Ουκρανία, είτε οι συμμορίες που αποκεφαλίζουν [Αλ-Νούσρα και ISIL] στη Συρία και το Ιράκ, όλες εξυπηρετούν έναν αφέντη», τόνισε ο Nazemroaya, λέγοντας ότι έχουν επίσης τους ίδιους εχθρούς.
Ο αναλυτής προειδοποίησε επίσης, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα στρέψουν τον πόλεμό τους εναντίον της Ινδίας. «Το ‘δημιουργικό χάος’ που εξαπολύεται στην Ευρασία θα σπείρει τον όλεθρο τελικά και στην Ινδία. Εάν το Νέο Δελχί πιστεύει ότι θα τη γλιτώσει, γελιέται», είπε.
sputniknews
Μετάφραση-απόδοση: Ιωάννα Γκορ.
Αποκλειστικά για το Hellasforce




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook