25.5.15

Πως θα ξεφορτωθείτε την πρησμένη κοιλιά πριν από μια έξοδο!



Πόσες φορές έχετε κάνει σχέδια, έχετε την τέλεια διάθεση και oops(!), πάτε να φορέσετε το φόρεμα που ...

ΞΕΡΕΤΕ πως δείχνει τέλειο πάνω σας, και η πρησμένη κοιλίτσα, σας βγάζει knock out! Ε αρκετά, σύμφωνα με μελέτες βρήκαμε ποιες τροφές δρουν γρήγορα και «μαζεύουν», την πλέον εκνευριστική κοιλίτσα.

Ρίξτε λίγο λεμόνι στο νερό σας

http://dinatos.blogspot.com/2015/05/blog-post_790.html

Σύμφωνα με μελέτες, ένα ποτηράκι νερό μαζί με λεμόνι (1 στημένο λεμόνι για την ακρίβεια) έχει άμεσα αποτελέσματα στην πρησμένη κοιλιά.

Γίνετε πικάντικες

http://dinatos.blogspot.com/2015/05/blog-post_790.html

Ψάχνοντας τα αίτια του φουσκώματος, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως μπορεί να είναι λόγω δυσπεψίας ή γαστρεντερικής δυσφορίας. Το πιπέρι Cayenneδιεγείρει την πέψη, και μπορεί να ανακουφίσει την πίεση και τις κράμπες. Ρίξτε μια κουταλίτσα του γλυκού από αυτό, στο ποτό σας ή και στο νερό με το λεμόνι που αναφέραμε παραπάνω, και θα φροντίσει μόνο του για εσάς.

Yellow as κουρ-κου-μάς

http://dinatos.blogspot.com/2015/05/blog-post_790.html

Όπως και το πιπέρι καγιέν, έτσι και ο κουρκουμάς είναι ένα αποτοξινωτικό μπαχαρικό. Μπορείτε να το αγοράσετε σε μορφή σκόνης, αλλά μπορείτε επίσης να πάρετε σταγόνες κουρκουμά, και να τον προσθέστε (ένα κουταλάκι του γλυκού), σε νερό, τσάι, χυμό, ή ένα smoothie, πριν από την έξοδό σας.

Τροπικές σαν τις καρύδες



http://dinatos.blogspot.com/2015/05/blog-post_790.html

Εκτός από το νερό με λεμόνι και πιπέρι καγιέν, λίγες γουλιές από νερό καρύδας, βοηθά στην απαλλαγή του πρηξίματος. Σκοπός είναι να μένετε συνεχώς ενυδατωμένες για να λειτουργεί σωστά ο μεταβολισμός σας και να μην υπάρχει κατακράτηση.

Τώρα που βρήκαμε τις λύσεις για εσάς (…ε και για εμάς), ήρθε η ώρα να τις εφαρμόσετε!
Πηγη www.instyle.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook