5.6.15

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ στην ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, αλλάζει ΔΙΑΘΕΣΗ και ΔΕΙΚΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ


Πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά με τον χειρισμό της ατμόσφαιρας από εκείνους που χειραγωγούν τον πλανήτη. Φυσικά, αυτό...
είναι κάτι που δεν μπορεί να αποδειχτεί άμεσα. Αλλά υπάρχουν πολλές ενδείξεις σχετικά. Και φυσικά μην περιμένετε από τα ΜΜΕ να σας πουν ακριβώς περί τίνος πρόκειται.
Το HAARP, είναι ένα τεράστιο πείραμα που λαμβάνει χώρα στην Αλάσκα με πολλαπλές κεραίες που στέλνει υψηλής συχνότητας ραδιοκύματα στην ιονόσφαιρα πάνω από τη γη. Ο σκοπός είναι να την διεγείρει. Πολλά λέγονται σχετικά με αυτή την προσπάθεια και τα αποτελέσματά της.
Ας δούμε εν συντομία μερικά σημαντικά πράγματα:


Η ιονόσφαιρα εκτείνεται σε περίπου σε 37 μίλια, 370 μίλια πάνω από τη γη. Λέγεται έτσι επειδή ιονίζεται από την ηλιακή ακτινοβολία. Λόγω του ότι είναι τόσο ψηλά, η ακτινοβολία του ήλιου αφαιρεί μερικά ηλεκτρόνια, προκαλώντας ιονισμό.
Αποτέλεσμα εικόνας για ιονοσφαιρα
Η ιονόσφαιρα έχει μεγάλη σημασία για μας, διότι, μεταξύ άλλων λειτουργιών, επηρεάζει την αναπαραγωγή ραδιοφωνικών σημάτων σε απομακρυσμένα σημεία του πλανήτη, αλλά και την επικοινωνία μεταξύ δορυφόρων-Γης.
Γνωρίζοντας τα παραπάνω θα μπορούσαμε ενδεχομένως να εξηγήσουμε την ιδέα του γιατί δημιουργήθηκε το HAARP: για την κατανόηση και την επέκταση των επικοινωνιών.
Αλλά, τι επίδραση έχουν τα ραδιοκύματα υψηλής συχνότητας που στέλνονται στην ιονόσφαιρα, επάνω μας;
Σημειώστε ότι η άρση των ηλεκτρονίων μπορεί να προκαλέσει αρνητικά φορτισμένα ιόντα τα οποία δίνουν στον άνθρωπο ένα όμορφο αποτέλεσμα, όπως όταν αισθάνεστε όμορφα κοντά σε έναν καταρράκτη. Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει όταν προστίθενται ηλεκτρόνια.
Οι αναλογίες ιόντων έχουν επίσης σημαντική επίδραση στην νοοτροπία της χρηματιστηριακής αγοράς: τα αυξημένα ποσοστά θετικών ιόντων αντανακλούν αυξημένες χρηματιστηριακές αγορές (άνοδο), ενώ η αύξηση ποσοστών αρνητικών ιόντων συμπίπτει με τη μείωση των χρηματιστηριακών αγορών (πτώση). Τα θετικά ιόντα προκαλούν παράλογη συμπεριφορά (απληστία) ενώ τα αρνητικά ιόντα οδηγούν σε επίπεδο προσοχής και λήψεων αποφάσεων (σύνεση).
Ο Tesla είχε κάνει μια καταπληκτική παρατήρηση ότι ίσως η κυβέρνηση έβαλε στην ψυχή της όσα διάβασε στις σημειώσεις του…
Ο Τέσλα πειραματίστηκε με την ηλεκτρομαγνητική ροή και μελέτησε το βαρυτικό πεδίο της Γης. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς του ανακάλυψε ότι ο ιονισμός της ατμόσφαιρας θα αλλάξει όταν χρεωθεί με μεταδόσεις ραδιοφωνικών κυμάτων στην περιοχή χαμηλών συχνοτήτων 10-80 hertz. Ο Τέσλα ανακάλυψε επίσης ότι θα μπορούσε να προκαλέσει τόσο θετικό όσο και αρνητικό ιονισμό της ατμόσφαιρας με το χειρισμό της ραδιοφωνικής συχνότητας.
Περαιτέρω μελέτες έδειξαν ότι με θετικό ιονισμό, οι άνθρωποι και τα ζώα έγιναν κουρασμένα και ληθαργικά ενώ με αρνητικό ιονισμό το αποτέλεσμα ήταν ένα αίσθημα ενέργειας και δυναμισμού.
Ο κατάλληλος, λοιπόν, ιονισμός της ατμόσφαιρας, μπορεί να χειριστεί ως στρατιωτικό ή και κυβερνητικό εργαλείο.
Τώρα, συνδυάστε όλα μαζί. Τι δουλειά κάνει το HAARP; Στέλνει ραδιοκύματα στην ιονόσφαιρα. Αν την γεμίζει με θετικά ιόντα τότε δημιουργεί υποτονικά μυαλά με χαμηλές διαθέσεις. Αν γεμίζει την ιονόσφαιρα με αρνητικά ιόντα προκαλεί καλά συναισθήματα και ευφορία.
Παρατηρήστε τις χρηματιστηριακές αγορές:
Ανεβαίνουν; (Ασχετα από το αν παίζετε στο χρηματιστήριο ή όχι), πώς είναι η διάθεσή σας; Μήπως αναίτια «πέφτετε» ψυχολογικά, σε αντίθεση με τις αγορές;
Πέφτουν οι αγορές; Μήπως η διάθεσή σας «ανεβαίνει»;
Ψάψτε το λίγο. Μήν πάρετε σαν δείγμα μόνο τον εαυτό σας διότι μπορείτε να καταλλήξετε σε λανθασμένα συμπεράσματα. Ρωτήστε φίλους και γνωστούς, συγγενείς και γείτονες.
diadrastika



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook