30.7.15

Το Μπλε Φεγγάρι φέρνει αναστάτωση! Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο η Πανσέληνος στον Υδροχόο, στις 31 Ιουλίου;



Πώς επηρεάζει όλα τα ζώδια αυτό το "Μπλε Φεγγάρι";

Αυτή η πανσέληνος ονομάζεται και Μπλε Σελήνη. Είναι η δεύτερη πανσέληνος μέσα στο μήνα.


Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της...
αντισυμβατικότητας, της ανεξαρτησίας, της ελευθερίας, της ευφυΐας, των νέων ιδεών, της πρωτοπορίας, της ανατροπής, των ξαφνικών αλλαγών, της διανόησης, της τεχνολογίας.

Η πανσέληνος αυτή θα φέρει εντάσεις που αφορούν στόχους, φίλους, πρώην συντρόφους. Θα μας δώσει την ανάγκη για ανεξαρτησία και αλλαγές στη ζωή μας. Θα θέλουμε να διασκεδάσουμε, να κάνουμε ταξίδια και επανασυνδέσεις με πρόσωπα από το παρελθόν.

Αυτή η πανσέληνος θα τελειώσει οτιδήποτε μας καταπιέζει. Προσοχή σε ψέματα, παραπλανήσεις, απογοητεύσεις. Ένας χωρισμός που θα μας κάνει να νιώσουμε ελευθερία ή ίσως και ένα κενό είναι πιθανός.

Η πανσέληνος αυτή θα φέρει στην επιφάνεια ανατροπές και αλήθειες με αιφνίδιο τρόπο. Αυτές μπορεί να μας απογοητεύσουν ή να μας κάνουν να συνειδητοποιηθούμε περισσότερο με σκοπό να πάμε παρακάτω.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες και ζώδια στο δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ
Με την πανσέληνο στον Υδροχόο ανοίγεις τα φτερά σου για άλλα μονοπάτια, αφήνεις πίσω σου κάθε τι που δεν αντιμετωπίζεται. Τα οικογενειακά θέματα δεν μπορούν να επισκιάζουν συνεχώς την ευχαρίστησή σου. Ασχολήσου με παλιές σχέσεις και συνεργασίες και μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο. Εκμεταλλεύσου την τύχη στους τομείς που σου δίνεται. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και οι κατάλληλες δημόσιες σχέσεις θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα όνειρά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την πανσέληνο στον Υδροχόο, καριέρα και οικογένεια ρουφάνε την ενέργειά σου. Φίλοι σε βοηθούν να αναγνωριστείς. Σχεδίασε το μέλλον σου με το σύντροφό σου, κάνε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Σταθεροποίησε ότι αξίζει να μείνει στη ζωή σου. Αν είσαι μόνη, εξέτασε την πιθανότητα επανασύνδεσης με πρόσωπο από το παρελθόν. Τόλμα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την πανσέληνο στον Υδροχόο, ανασυγκρότησε τις δυνάμεις σου και δες χαλαρά τις υποχρεώσεις σου. Μπορεί η πανσέληνος αυτή να σου δώσει φτερά για σχέδια σχετικά με ταξίδια, σπουδές, πνευματικές υποθέσεις, παλιές γνωριμίες, εμπόριο, μετακινήσεις, προτάσεις. Οι ευκαιρίες σε αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα θα είναι πολλές. Μην τις χάσεις λόγω της κακής σου διάθεσης ή της απαισιοδοξίας σου. Φλέρταρε, εξέτασε νέες συμφωνίες χωρίς να περιμένεις και μεγάλη σταθερότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πανσέληνος στον Υδροχόο φέρνει διλήμματα ή και αιφνίδιες εξελίξεις στα οικονομικά. Ίσως σε προβληματίζει ένα δάνειο, μια κληρονομιά, μια αγορά. Κάνε ένα πρόγραμμα εσόδων-εξόδων, βάλε προτεραιότητες και μην παρασύρεσαι από τις επιθυμίες των άλλων. Ερεύνησε καλά πριν προβείς σε αγορές. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη αλλά απέφυγε παράνομες ή αδιέξοδες σχέσεις που δεν έχουν και πολλά να σου δώσουν.

ΛΕΩΝ
Η πανσέληνος στον Υδροχόο φέρνει εντάσεις σε σχέσεις προσωπικές και ερωτικές. Η ανάγκη σου για συντροφικότητα αυξάνεται. Παλιές σχέσεις και συνεργασίες έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Εξέτασέ τις προσεκτικά πριν αποφασίσεις. Η αναθέρμανση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου είναι επίσης πιθανή. Ο σύντροφός σου σε προσεγγίζει, μην αφήνεις τον ανταγωνισμό να χαλάσει την σχέση. Απόλαυσέ την μέχρι το σημείο που θίγονται τα συμφέροντά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πανσέληνος στον Υδροχόο επηρεάζει εργασία και υγεία. Μνήμες από το παρελθόν ξυπνούν και προκύπτουν ευκαιρίες. Μην τις αφήσεις να χαθούν. Άρχισε ένα πρόγραμμα διατροφής, κόψε κακές συνήθειες, βάλε την άσκηση στη ζωή σου για να βελτιώσεις την εξωτερική αλλά και την εσωτερική σου κατάσταση. Αυτοί οι δυο τομείς θα σε απασχολήσουν περισσότερο από οτιδήποτε.

ΖΥΓΟΣ
Η πανσέληνος στον Υδροχόο ξυπνά απρόσμενα συναισθήματα και σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που θα παίξει ξεχωριστό ρόλο στη ζωή σου. Μην αφήνεις άλλους να εμπλέκονται στα αισθηματικά σου. Θα είσαι πολύ ερωτική και ελκυστική αυτό το διάστημα. Κάνε ότι σε ευχαριστεί σε ερωτικό επίπεδο αλλά και στον τομέα των παιδιών. Βγες, διασκέδασε, συνάντησε αγαπημένα πρόσωπα. Διεκδίκησε ότι επιθυμείς και αν δεν το παίρνεις, προχώρα παρακάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την πανσέληνο στον Υδροχόο, προσοχή σε σπίτι, ακίνητα, περιουσιακά, θέματα με συγγενείς. Τα διλήμματα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια αυξάνονται. Ίσως επαγγελματικά ζητήματα σε οδηγούν στο να παραμελείς την οικογένεια. Κάνε ότι πρέπει για να νιώσεις ασφάλεια και ηρεμία. Αγοραπωλησίες ακινήτων, συγκατοίκηση, γάμος ευνοούνται έστω και μέσα από εντάσεις από την πλευρά των άλλων. Βάλε βάσεις για μια σωστή σχέση και μείνε μακριά από κάθε τι αρνητικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια θέματα με συγγενείς. Προσοχή στις μετακινήσεις. Βελτίωσε ότι ήδη έχεις ξεκινήσει. Νέες ιδέες, σχέσεις, προτάσεις ευνοούνται και σε οδηγούν στην επιτυχία. Ξεδιάλυνε τις πραγματικές ευκαιρίες από αυτές που έχουν παραπλανητικό χαρακτήρα. Ζήτα τη γνώμη κοντινών σου προσώπων πριν αποφασίσεις οτιδήποτε. Το φλερτ θα είναι έντονο. Ταξίδια και διασκέδαση με αγαπημένα πρόσωπα ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πανσέληνος στον Υδροχόο επηρεάζει τα οικονομικά σου και τα τρέχοντα έξοδα. Μια αγορά σε προβληματίζει. Προσπάθησε να βελτιώσεις τα έσοδά σου, να αλλάξεις δουλειά ή να κάνεις μια δεύτερη. Κάνε βελτιωτικές κινήσεις, τα νέα ξεκινήματα δεν ευνοούνται. Δες πιο σοβαρά τη σχέση σου μήπως προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, σχέσεις από το παρελθόν, ανεκπλήρωτες, είναι πιθανό να επιστρέψουν. Σύντομες σχέσεις επίσης ευνοούνται, απόλαυσέ τις χωρίς να σκέφτεσαι το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου είσαι ευαίσθητη σε προσωπικά σου θέματα. Ίσως σε απασχολήσει κάτι με τον σύντροφό σου ή έναν συνεργάτη σου. Προσοχή σε υγεία και σχέσεις. Διεκδίκησε ότι σε ενδιαφέρει και πέρνα ευχάριστα. Κάνε ότι μέχρι τώρα δεν τολμούσες έστω και μέσα από εντάσεις και δυσκολίες. Πέρνα καλά και απέφυγε νέα ξεκινήματα. Μακριά από παρορμητισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ
Η πανσέληνος στον Υδροχόο σε απομονώνει ή σε μελαγχολεί. Θα θέλεις να μείνεις μόνη και να κάνεις έναν απολογισμό. Ένας κύκλος-ίσως εργασιακός-μπορεί να τελειώσει. Έλα πιο κοντά στον εαυτό σου, μην αντιδράς σπασμωδικά. Βάλε σε τάξη σκέψεις, γεγονότα, συναισθήματα που ίσως είναι πρωτόγνωρα. Απομάκρυνε τις φοβίες με τη λογική και ηρέμησε. Ξεκουράσου και ανέκτησε τις δυνάμεις σου άμα νιώθεις κουρασμένη ψυχικά ή σωματικά.


πηγή: missbloom.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook