29.7.15

Τον ισοπέδωσε! Bουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑΝΗ !«Ο Βαρουφάκης ήταν επιλογή του ίδιου του πρωθυπουργού»



Τις αποκαλύψεις για το «Plan B» του τέως υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη σχολίασε ο βουλευτές του... ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας, Στάθης Λεουτσάκος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Πρωινό MEGA».
Αφού είπε ότι είναι αρκετοί εκείνοι οι οργανισμοί που για προληπτικούς λόγους έχουν εκπονήσει μελέτες για το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ, στη συνέχεια «κάρφωσε» το Μαξίμου λέγοντας: «Ο κ. Βαρουφάκης δεν ήταν ούτε επιλογή της Αριστερής Πλατφόρμας, δεν έχει πολιτική και οργανωτική σχέση με την Αριστερή Πλατφόρμα και δεν είναι και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν μια επιλογή του ίδιου του πρωθυπουργού. Από εκεί και πέρα αυτό που γίνεται με τον κ. Βαρουφάκη εμάς δεν μας βρίσκει ηθικά σύμφωνους» ενώ πρόσθεσε πως «εδώ ποινικοποιείται ακόμη και η σκέψη και η ιδέα».



Ερωτηθείς για το τι θα πράξει η Αριστερή Πλατφόρμα στην περίπτωση που ο πρωθυπουργός προκηρύξει εκλογές με λίστα στην οποία δεν θα συμπεριλαμβάνονται οι διαφωνούντες ο κ. Λεουτσάκος αφού είπε πως η Αριστερή Πλατφόρμα αλλά και ο πρόεδρος του κόμματος είναι η «ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ» εξήγησε πως η επιλογή των προσώπων για τα ψηφοδέλτια έχει να κάνει με τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής και όχι με το τι θέλει αποκλειστικά ο πρόεδρος του κόμματος.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook