1.7.15

ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΣΟΥ, Η ΝΕΑ ΡΩΜΗ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ



Του Πάνου Χατζηγεωργιάδη |*

Ένα περίεργο συναίσθημα με διακατέχει τούτη την ώρα όπου συντάσσω το παρόν. Η Ελλάς  θεωρείται η πρώτη χώρα με ....
αναπτυγμένη
οικονομία (έτσι μας έμαθαν να ονοματίζουμε την οικονομία η οποία βασίζεται στο τραπεζιτικό αναμάσημα του τοκογλυφικού κεφαλαίου)  όπου αδυνατεί να καλύψει τις διεθνείς υποχρεώσεις της έναντι των δανειστών και τίθεται πρό των πυλών έτσι της επίσημης χρεοκοπίας άσχετα αν δεν έχει κυρυχθεί και επίσημα.

 Ε, λοιπόν θα πρέπει ετούτες οι λίγες ώρες που μεσολαβούν απο αυτή την ανακοίνωση των όρνεων που κατατρώγουν τις σάρκες μας εδώ και δεκαετίες ντόπιων και ξένων, να είναι και οι μοναδικές ώρες μιάς πραγματικής ελευθερίας.

Μας λένε πως είμεθα «εκτός προγράμματος», αλλά στην ουσία σήμερα έχουμε σπάσει τα δεσμά μας, δεσμά τα οποία εδημιούργησε η ληστρική μεταπολίτευση και ο παλαιοδικομματισμός στον τόπο, τι ψέμμα και  οποία διαστρέβλωση της αλήθειας Θεέ μου,  να σου λένε πως είσαι στον «αέρα» και σύ να είσαι ελεύθερος.

Πρέπει οχι μόνον να μην φοβούμεθα το μέλλον αλλά τούτες τις ελάχιστες ώρες πριν την νέα σκλαβιά, όπου αλυσσοδεμένοι και πάλι θα δεθούμε στο άρμα που θα μας οδηγήσει στην Νέα Ρώμη των Βρυξελλών, διότι να σα να τους βλέπω κάποιοι εκεί έξω σφυριλατούν τις νέες μας αλυσίδες πιο
βαριές απο κάθε άλλη φορά, θα μας διαπομπεύσουν ως σκλάβους και θα αφεθούμε να μας κατασπαράξουν και πάλι οι λέοντες του μεγάλου κεφαλαίου, να χαρούμε τις στιγμές της λευτεριάς μας.

 Να χαρούμε και να σκεφτούμε το εγγύς και το απώτερο μέλλον τόσο για εμάς , όσο και για το μέλλον των επόμενων γενιών Ελλήνων και Ελληνίδων.

Το δημοψήφισμα της Κυριακής δεν είναι παρά ένα ακόμη παιχνιδάκι πίεσης των μαζών πρός μια κατεύθυνση που μας είπαν πως είναι μονόδρομος, αυτή της τελικής υποταγής στα κελεύσματα του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου που κάποιοι ονομάτισαν Ευρωπαική Ένωση.

Αν και το δικό μου «ΟΧΙ» ουδεμία σχέση θα έχει με το «ΟΧΙ» της κουστωδίας  της κυβερνήσεως (;) και του  Τσίπρα ανθρώπων του παλαιοδικομματισμού με αλλαγμένη απλώς την ταμπέλα και υπό "νέαν διεύθυνση", αν και το δικό μου «ΟΧΙ» έρχεται απο πολύ μακριά και ο αντιευρωπαισμός μου σε αυτήν την συγκεκριμένη Ευρώπη του μεγάλου mκεφαλαίου, της «αλητείας της γραβάτας», της αθείας, του κιναιδισμού, της έκφυλης ζωής, του αθώου αίματος που χύνεται παντού και με κάθε
ευκαιρία, της ασέβειας προς το κάλλος, του χρήματος και οχι των αξιών που ανεβάζουν των ανώτερο άνθρωπο, είναι κατά καιρούς διατυπωμένο όπου μου δίδεται δημοκρατικόν βήμα, οφείλω να συνταχθώ υπέρ του.

Το δικό μου «ΟΧΙ» είναι ένα «ΟΧΙ» συνολικό, ενάντια στην φούσκα του δεδομένου που κάποιοι ονομάτισαν «Ευρώπαική προοπτική της χώρας», «δημοκρατία», «τάξη και ασφάλεια», είναι μιά κραυγή αγωνίας για το μέλλον αυτού του λαού, της νέας κυρίως γενιάς και του τόπου γενικότερα.

Σπάστε τα δεσμά σας. Σπάστε την φούσκα του δεδομένου σας. Η λύση για την κρίση δεν θα έλθει απο καμιά δήθεν «Ευρώπη των εταίρων» αλλά απο την διαλυμένη Ελληνική επαρχία που κάποιοι δημιουργώντας τις απαραίτητες συνθήκες φτωχοποίησης έσπρωξαν στην αφάνεια, κατεβάζοντας
τον λαό στις μεγαλουπόλεις ώστε να καταστούν κρέας για τα κανόνια του κεφαλαίου.

Η πραγματική λύση θα έλθει απο την πίστη στις ίδιες δυνάμεις, απο την αλληλεγγύη με τον δίπλα μας, απο το σκάψιμο στα χωράφια τα εγκατελειμένα στο έλεος της σημερινής κατάστασης, απο την δημιουργία χρήματος και οχι  απο τον συνεχή δανεισμό για να καλύφθούν νέα δάνεια και να υποθηκευτεί μιά για πάντα το μέλλον ημών και των αγέννητων.

Αυτό το «ΟΧΙ» πρέπει να στηρίξει κάποιος και οχι τα ψευτοδιλλήματα του «ποιές αλυσίδες σου κάνουν» αυτές που είναι ελαφρύτερες απο τις άλλες, διότι αυτό στην ουσία επιλέγεις την Κυριακή. Δεν επιλέγεις δυστυχώς με αυτό το δημοψήφισμα την έξοδο σου απο την μέγγενη του Ευρώ και της δήθεν «Ευρωπαικής προοπτικής» όπου τα παπαγαλάκια συνεχίζουν να σου μιλάνε, το «ευρώ» άλλως τε είναι η «ιερή αγελάδα» του μεγάλου κεφαλαίου,  είναι όμως μιά πρώτης τάξεως ευκαιρία αυτό το παιχνιδάκι της κΚυριακής να τους δώσεις να κατανοήσουν βαθιά πως προσπαθείς να αντισταθείς και δεν χορεύεις όπως ακριβώς σου χτυπάνε.

Πιστεύω στην αλλαγή πορείας της χώρας, θεωρώ πως το μέλλον της Ελλάδος είναι να καταστεί ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ των Βαλκανίων και οχι ζήτουλας της mΕυρώπης, μιά ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ η οποία θα σχηματίσει έναν ισχυρό πόλο ενάντια στις Ευρωμαιμούδες οι οποίες σε άψογη συνεργασία με τους ντόπιους αριστεροδεξιούς δοσίλογους συνδιέλυσαν τον τόπο και χώρισαν τον λαό ώστε να τον ελέγχουν καλύτερα.

Και κάτι ακόμα. Είμεθα ΈΛΛΛΗΝΕΣ την Κυριακή πηγαίνουμε ενωμένοι στην κάλπη και δίνουμε ένα ηχηρό ράπισμα σε ντόπιους και ξένους, δεν στήρίζουμε κανέναν πέραν της Ελλάδας, της δικής μας Ελλάδας  της πραγματικής και οχι της χώρας που ζητιανεύει  προκειμένου να ζήσει ακόμα μιά μέρα σκλάβα ναρκομανής πόρνη η οποία ζεί με δόσεις δανεικών με αίμα πληρωμένων.  Σκλάβα λευτεριά δεν υπάρχει.

Ελατρεύσαμε λάθος Θεούς, εμπρός προς την «Ελληνικήν αναγέννησιν».

Καλή δύναμη, καλόν και τίμιον αγώνα.

*Μουσικοσυνθέτης, Λογοτέχνης
Και Δημοσιογράφος
Υπεύθυνος  πολιτισμού για τον Πατριωτικό Σύνδεσμο
http://www.ksipnistere.com/2015/07/blog-post_34.html


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook