6.7.15

Αντώνη… άντε γεια!



Ο πρόεδρος, μέχρι πριν λίγα λεπτά, της Νέας Δημοκρατίας απέτυχε παταγωδώς και όχι μόνο απέτυχε, αλλά δεν είχε και το σθένος να...
συνειδητοποιήσει μέχρι και την τελευταία στιγμή, το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε στον ελληνικό λαό.
Ο Αντώνης Σαμαράς, ο πολιτικός που προεκλογικά καταδίκαζε τα μνημόνια, ήταν ο ίδιος άνθρωπος που ως κυβερνήτης του κράτους τα επέβαλλε στο λαό και φρόντιζε με την εφαρμογή τους να οδηγήσει στην ανεργία και τη φτώχεια, σχεδόν 4 εκατομμύρια Έλληνες....

Ο Αντώνης Σαμαράς αποτελεί παρελθόν και για τη Νέα Δημοκρατία, ελάχιστες μόλις στιγμές, πριν η «γαλάζια» παράταξη - επί δικής του ηγεσίας - αποτελέσει οριστικά και αμετάκλητα παρελθόν για τον ελληνικό λαό.
Ακόμα και τώρα, όμως, την ύστατη στιγμή που οφείλει ένας πολιτικός άνδρας να αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεών του, δεν τόλμησε να πράξει το αυτονόητο. Διότι ανάληψη ευθύνης δεν μπορεί να θεωρηθεί η παραίτηση, στην οποία τον υποχρέωσε -ουσιαστικά- το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και η πίεση της Ντόρας Μπακογιάννη.
Ανάληψη ευθύνης για τον Αντώνη Σαμαρά θα μπορούσε να θεωρηθεί από μέρους του, μία και μόνη πράξη.
Να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από το σύνολο του ελληνικού λαού για τα ψέματα που είπε, προκειμένου να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, και το κακό που προκάλεσε στον τόπο, με την εφαρμογή των μνημονιακών διαταγών της Μέρκελ, της Λαγκάρντ και των εγχώριων, αλλά και ξένων συμφερόντων.
Στον Αντώνη Σαμαρά ο ελληνικός λαός δεν οφείλει τίποτα απολύτως…
Και το μόνο που έχει να του πει είναι ένα ηχηρό… «άντε γεια»!

http://www.newsbomb.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook