5.7.15

Γερμανοί, μας συνιστούν (τεχνηέντως) να ψηφίσουμε ΟΧΙ!



Γράφει ο Μαγια

H συντηρητική γερμανική εφημερίδα Die Welt, πριν ένα μήνα έγραφε: «Ο εφιάλτης είναι, μήπως η Γερμανία θεωρηθεί κύρια υπεύθυνη ακόμη και για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Το...
μότο θα είναι: Η Γερμανία, η χώρα που ξεκίνησε δύο παγκόσμιους πολέμους στον 20ο αιώνα, που διέπραξε τρομερά εγκλήματα στην Ελλάδα, τώρα πιέζει να βγει η χώρα αυτή από την καρδιά της ΕΕ, τη Νομισματική της Ένωση. Αυτός είναι ο τρόμος της Μέρκελ».

Κι όμως το υπόλογο εγχώριο πολιτικό μπουλούκι και οι Γκεμπελικοί δίαυλοι του εκφοβισμού και του ραγιαδισμού επιμένουν, παιδαριωδώς, να επισείουν την απειλή του Grexit και της Δραχμής, παρότι συνιστά τον εφιάλτη της Μέρκελ…

Σήμερα το Γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, κυκλοφόρησε με ένα πρωτοσέλιδο, που ήδη προκαλεί αντιδράσεις στα social media. Εμφανίζει την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ να κάθεται, μάλλον αμήχανη, πάνω στα συντρίμμια ενός αρχαιοελληνικού ναού, ενώ ο Παρθενώνας αχνοφαίνεται στο βάθος της εικόνας. Τίτλος: «Η κυρία των ερειπίων» και υπότιτλος: «αν αποτύχει το ευρώ, θα έχει αποτύχει η Καγκελαρία της».

Η εικόνα είναι από το (άμεσο) μέλλον, έτσι όπως σκιαγραφείται από το μέτωπο της υποταγής, που έχουν συμπτύξει Ν.Δ., Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και οι εγχώριοι διαπλεκόμενοι επιχειρηματικοί κύκλοι, υπό την υψηλή καθοδήγηση του Σόιμπλε.

Στην Ελλάδα την Κυριακή, όλοι οι πραγματικοί Ευρωπαίοι λέμε, με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια, ΟΧΙ στον Ελληνικό ερειπιώνα, ΟΧΙ στα εφιαλτικά σχέδια του Βερολίνου.
http://olympia.gr/



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook