5.8.15

Για να απεμπλακουμε θέλει κοτσια. Και δεν τα είδαμε.


Αυτη τη στιγμή ο κόσμος ζει με ανασφάλεια και θλίψη για το αύριο, ζει ένα μεγάλο ποσοστό στα όρια της φτώχειας, γίνονται ανεξέλεγκτες απολύσεις παντού, αναγκαστικές άδειες, απλήρωτοι και από την κυβέρνηση δεν βλέπουμε καμία αντίδραση.
Σαν να μην,,,,
υπάρχουν αυτοί όλοι οι άνθρωποι που σύντομα θα τους καλεσετε να βάλουν πάλι πλάτη για τη σωτηρία της χώρας. Σωτηρία από τους δούλους και τους τραυματισμένους που όμως βρήκαν δύναμη να πουν όχι ως εδώ.
Το μεταφρασατε πολύ απλά ναι για να έχετε άλλοθι. Να απεγκλωβιστουμε ζητάμε όλοι αλλά οι πολιτικοί αποφασίζουν ερήμην μας τον εγκλωβισμό.
Όμως το όχι ως εδώ θα ξαναβρεί τη δύναμη να σηκωθεί και αυτή τη φορά δεν θα είναι απλώς μια ξεκάθαρη εντολη, θα είναι ουρλιαχτό που θα σηκώσει ο,τι βρει στο πέρασμα του. Μόνο μη συνεχίζετε να μας κοροιδευετε, να μας δουλευετε μπροστά στα μούτρα μας. Δεν μασαμε πια και δεν υποκυπτουμε στους εμπαιγμους. Και ο εμπαιγμός διακρίνεται από τις κινήσεις και όχι από τα λόγια.
Που έβαλαν πλάτη οι πολιτικοί των 8000 ευρώ μισθών και της ασυλίας, των ελαφρυνσεων και των προνομίων. Ακόμη και όταν βρεθούν ενώπιον του νομού καθαρή τη βγάζουν. Πάντα.
Κοψτε το δούλεμα λοιπόν. 
Από το δημοψήφισμα φάνηκε ότι πια δεν ακούμε λόγια γιατί προέχει αυτό το δράμα που ζούμε πια στη ζωή μας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook