31.8.15

Το μεγαλο "ΟΧΙ" του δημοψηφισματος "ξεβρακωσε" το διευθυντήριο της " Δημοκρατικής Ευρώπης"


 Κάποιοι  διερωτόμαστε τι συμβαίνει, γιατί όλα αυτά, που αποσκοπούν και ποια η κατάληξη τους μεγαλώνοντας ταυτόχρονα και την ευθύνη της απόφασης στις επικείμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου.
Φίλοι μου η....
λέξη κλειδί που εξηγεί γιατί πάμε σε άτακτες εκλογές , όπως επίσης και το πανικό που διακατέχει το εσωτερικό και διεθνιστικό Ιερατείο της παγκοσμιοποίησης ονομάζεται ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Ναι αυτο που διενεργήθη πρόσφατα ηταν το ατύχημα που δεν επρεπε να συμβεί για τις επιδιώξεις του διευθυντηρίου της Νέας Ταξης Πραγμάτων και γι αυτο πρέπει να καταργηθεί.
Τρόμαξαν όταν είδαν στο προηγούμενο Δημοψηφισμα την θέληση ενός λαού συγκεντρωμένη να αντιστέκεται στις επιδιώξεις τους, ραπιζοντας με το ανάστημα του την αθλιότητα.
Το κοινοβουλευτικό Πραξικόπημα που έστησαν στην συνέχεια, γελοιοποιώντας το εγχώριο πολιτικό υπηρετικό τους προσωπικό δεν τους εξασφαλίζει νομιμοποίηση. Ετσι αφού πρώτα τους υποχρέωσαν ενάντια στην πρόσφατη λαϊκή εντολή να "ξεβρακωθούν" πλήρως υπογράφοντας το νέο πολυ χειρότερο των προηγούμενων μνημόνιο να προσφύγουν αμεσα σε εκλογές για τρεις λόγους :
α) Ειναι πολύ θυμωμένοι με την πολιτική οικονομική δημοσιογραφική ελίτ καθώς και μέρος επιστημονικού και πνευματικού κόσμου της χώρας. Δεν κατάφεραν να πείσουν και να αποσπάσουν απο τον λαό το πολυπόθητο ΝΑΙ παρόλ ι την εξωτερική βοήθεια που είχαν γι αυτό και πρέπει να τιμωρηθούν αναγκάζοντας το διευθυντήριο της " Δημοκρατικής Ευρώπης" να ξεβρακωθεί και αυτο με την σειρά του.
β) Με την άτυχη έμπνευση του δημοψηφίσματος κατάφεραν να συσπειρώσουν ανεξάρτητου πολιτικού χρώματος την λαϊκή βούληση και να φανεί για πρώτη φορά συγκεντρωμένη ενάντια στην τρομοκρατία της Νέας Ταξης Πραγμάτων. Θεωρήθηκε λοιπόν επιβεβλημένη η άμεση προσφυγή στις κάλπες ώστε η συγκεντρωμένη λαϊκή αντίδραση να διασπαστεί εμφανιζόμενη ποσοστιαία σε διάφορα κόμματα.
γ) Το κοινοβουλευτικό Πραξικόπημα που υπό καθεστώς πανικού αποφασίστηκε αφήνει συνταγματικά ακάλυπτους και εκπωτους τους πολιτικούς υπηρέτες' εφόσον υπήρχε σαφής και νωπή εντολή για άρνηση και αντίσταση. Αφήνει επίσης Αιολα τα οποι α νομοσχέδια του μνημονίου πέρασαν απο την βουλή με πραξικοπηματικό χαρακτήρα οι εκπρόσωποι του λαού ενάντια στα συμφέροντα του και στην μελλοντική του συνέχεια και ύπαρξη.

Αφήνει όμως ακάλυπτο και το ευρωπαϊκό διευθυντήριο στα διεθνή φορα αναγκάζοντας πρωτοκλασάτα στελέχη του την επόμενη μετά το Δημοψήφισμα εντολή πραξικοπήματος που επέβαλαν στην Ελλαδα να απολογούνται στα διεθνή ΜΜΕ προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Η προσφυγή λοιπόν σε νέα λαϊκή εντολή ειναι αναπόφευκτη για να περισώσουν οτι μπορούν απο τον απόλυτο ευτελισμό και την διαπόμπευση.
Είναι επίσης ο μόνος τρόπος να ακυρώσουν την πρόσφατη λαϊκή εντολή του Δημοψηφίσματος και ο "Δούρειος Ίππος" να υφαρπάξουν το ΝΑΙ και την σύνεση μας Στην Γενοκτονία που επιχειρούν κατα της χώρας μας και του λαού μας.
Αγαπητοί φίλοι αφυπνιστείτε 'στις προσεχείς εκλογές δίνοντας λαϊκή έντολη στους βουλευτές που λιγο πριν ψήφισαν γράφοντας σας κανονικά τα μέτρα ακυρώνονται στην ουσια το ΟΧΙ που βροντοφώναξατε στο Δημοψήφισμα. Επιλέγοντας οποίο απο τα κόμματα εκπροσωπούν σφραγίζεται μόνοι σας την ταφόπλακα των μνημονίων, τους νομιμοποιείται συνταγματικά αυτοακυρωνοντας ταυτοχρονα την προηγούμενη αντίσταση σας για όσα βιώνεται. Θυμηθείται οτι ενώ υποσχέθηκαν οτι θα υπέρετησουν την λαϊκή εντολή που θα λάβουν στην συνέχεια χωρις αναστολές και ίχνος ντροπής υπερετησαν για αλλη μια φορα τα αφεντικά της Νέας ταξης πράγματων.
Θυμηθείτε οτι μόλις πρόσφατα σύσσωμοι υπέγραφαν της εντολές εξαθλιωνοντας εν γνώση τους τον λαό τώρα Κανουν Ταχα πως τσακώνονται στα κανάλια ζητώντας σας να νομιμοποιήσετ ε δια της ψήφου σας τα εγκλήματα τους. Επιλέξτε να δώσετε την εντολή σας στα κόμματα και στους βουλευτές που δεν ψήφισαν μέτρα. Ψηφίστε τον ΛΑΦΑΖΑΝΗ- ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το ΚΚΕ κλπ. ακόμα και αν δεν ταυτιζεστε ιδεολογικά μαζι τους καθιστοντας το ΟΧΙ υπαρκτό.
Ναστε σίγουροι οτι αν κι αυτοι αργότερα κανουν την κωλοτουμπα θα εχουν εκλεγεί με άλλον προεκλογικό λόγο και υπόσχεση και θα ειναι το ιδιο έωλοι οσο και οι προηγούμενοι για τον απλό λόγο οτι εσείς δώσατε αλλη εντολή, δεν συνενεσατε,παραμεινατε εντολείς και διαθέτ ες του εκατουσας για το μέλλον των παιδιών σας.
 Petros L


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook