21.8.15

Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας πάει σε εκλογές για να κρύψει τις συνέπειες του Μνημονίου

 
Συνέντευξη Τύπου, η οποία...
μεταδίδεται απευθείας από το Κανάλι της Βουλής , παραχωρεί ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Η κυβέρνηση πήρε την..
πρωτοβουλία αυγουστιάτικα να παραιτηθεί και αυγουστιάτικα να προχωρήσει σε εκλογές» τόνισε αρχικά ο κ. Λαφαζάνης, για να πει πως η κυβέρνηση βιάζεται, και αυτό δεν είναι για καλό σκοπό.

Έκανε λόγο για πιεστικές εκλογές, τονίζοντας πως η κυβέρνηση προχωρά σε αυτές, για να μην καταλάβει ακόμα ο λαός τις συνέπειες του Μνημονίου που υπέγραψε και συνομολόγησε.

Ο κ. Λαφαζάνης είπε «πάμε σε εκλογές ενωμένοι», ενώ εκτίμησε ότι η Λαϊκή Ενότητα θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις μετεκλογικές εξελίξεις. Η Λαϊκή Ενότητα φιλοδοξεί να γίνει ένα μεγάλο αντιμνημονιακό μέτωπο, που θα σαρώσει τα μνημόνια, τόνισε.

Η συνέντευξη του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας έρχεται σε συνέχεια της διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ, με την ανεξαρτητοποίηση των 25 βουλευτών και τη συγκρότηση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Στη Λαϊκή Ενότητα, μεταξύ άλλων, προσχώρησαν οι Δημήτρης Στρατούλης, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, Ραχήλ Μακρή, Κώστας Ήσυχος, Κώστας Λαπαβίτσας, Στάθης Λεουτσάκος, Θανάσης Πετράκος και Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Σε αυτούς αναμένεται να προστεθούν ακόμη τέσσερις βουλευτές -οι κ.κ. Βαλαβάνη, Κοδέλας, Σωτηρίου και Χατζηλάμπρου. Άγνωστο είναι εάν θα ενταχθεί στο νέο σχηματισμό και η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όπως ενημέρωσαν οι εκπρόσωποι του κόμματος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Στρατούλης, δεύτερος ο Θανάσης Πετράκος, γραμματέας της ΚΟ ο Στάθης Λεουτσάκος και εκπρόσωπος Τύπου ο Κώστας Ήσυχος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook