22.9.15

Οτιδήποτε σου ανήκει το θεωρούν δικό τους…



Οτιδήποτε σου ανήκει το θεωρούν δικό τους…
 Αυτό όμως που πολιορκούν ασταμάτητα, το μεγαλύτερο λάφυρο είναι η συνειδησή σου. Οι υπηρέτες του 33ου βαθμού βρίσκονται σχεδόν μέσα σε όλες τις πτυχές των κοινωνιών σ” ολο τον πλανήτη…
Απλώνοντας τα πλοκάμια τους στα υψηλότερα κλιμάκια της κοινωνίας…της θρησκείας…των αστυνομικών δυνάμεων…των παιχνιδιών ψυχαγωγίας των παιδιών σου…αλλά και του κόσμου των σπορ όπως βλέπετε στην εικόνα από την Αμερική.

Οι ποδίτσες και τα πιόνια τους δεν κουβαλάνε μόνο εκατοντάδες χιλιάδες φέρετρα στις νταλίκες των πολιτειών των ΗΠΑ, για να τις έχουν έτοιμες στα στρατόπεδα της FEMA…το έχουν ρίξει και στην ψυχαγωγία…η ανθρώπινη ψυχή και η ενέργεια της είναι αυτό που καραδοκούν.

Οι αποδείξεις φαίνονται στις εικόνες του Αμερικανικού ποδοσφαίρου στα μπλουζάκια του «πληρώματος» του σταδίου ποδοσφαίρου. Καταλαβαίνετε ποσα εκατομμύρια φίλαθλοι παρακολουθούν τον αγώνα και την δόνηση που προκαλεί στις καρδιές τους.

Πάντα λόγω φιλανθρωπικών σκοπών.. εμφανίζονται σε ζωντανά τηλεοπτικά προγράμματα όπως είναι το Monday Night Football που είναι πολύ δημοφιλές στις ΗΠΑ.

Πρόσεξε τώρα ποια αριθμοσοφία βγάζουν τα αρχικά των λέξεων του προγράμματος Monday Night Football… MNF = 13+14+6 = 33

Καταλαβαίνεις τώρα το μέγεθος του συνειδησιακού πολεμού εναντίον σου;
http://katohika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook