20.9.15

"Προειδοποίηση μυστικών υπηρεσιών: Η Ευρώπη είναι στην τελευταία της ώρα"




Ο Jozsef Horvath, αναπληρωτής γενικός διευθυντής των στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών της Ουγγαρίας, πιστεύει ότι η χώρα του είναι στόχος για τους...
ισλαμιστές εξτρεμιστές.

Ο Horvath δήλωσε ότι η Ευρώπη κάθεται σε ένα «βαρέλι με μπαρούτι» και η κυβέρνηση δεν είχε άλλη επιλογή από το να κλείσει τα νότια σύνορά της ως απάντηση σε μια πλημμύρα προσφύγων από τη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με συνέντευξη που δημοσιεύθηκε από το Magyar IDOK.


«Η Ευρώπη είναι στην τελευταία της ώρα», είπε.


Εξετάζοντας τα βίντεο των προσφύγων, ο Horvath είπε «μπορείτε να δείτε ότι η πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων είναι καλά ανεπτυγμένοι άνδρες» που δεν έχουν τον «αδύναμο οργανισμό» των προσφύγων και φτάνουν με «smartphones, τραπεζικές κάρτες και μετρητά».

Επικαλούμενος την επίθεση στο Charlie Hebo στη Γαλλία, ο Horvath είπε ότι ανησυχεί πως πολλοί από τους πρόσφυγες θα καταφύγουν στην τρομοκρατία, μετά την ένταξή τους στις μουσουλμανικές κοινότητες της Ευρώπης.

«Νομίζω ότι η Ουγγαρία είναι ένας από τους στόχους προτεραιότητας», δήλωσε στην εφημερίδα. «Η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια των πολιτών της.»

Η συνέντευξη, που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη, δεν καλύφθηκε από τα συστημικά ΜΜΕ στη Δύση.

Ο Bana Tibor, μέλος της ουγγρικής αντιπροσωπείας στην σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik: «Η Ουγγαρία πρέπει να κλείσει τα σύνορά της εντελώς για να προστατεύσουμε τους πολίτες μας από την τρομοκρατία και τον εξτρεμισμό που μπορεί να διεισδύσει στα σύνορα του Σένγκεν με τη μεταναστευτική ροή. Μερικοί από αυτούς που φτάνουν στην Ευρώπη λέγεται ότι έχουν σχέση με το Ισλαμικό Κράτος».

Ο χώρος Σένγκεν αποτελείται από 26 ευρωπαϊκές χώρες που έχουν καταργήσει το διαβατήριο και τον έλεγχο των συνόρων.
Πηγή





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook