24.11.15

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΑ



Σαν μία πολιτική ύαινα αναζητεί τα πολιτικά του θύματα για την επιβίωσή του ο ετοιμόροπος Αλέξης Τσίπρας, με τους κινούμενους σαν άμμο οπαδούς του...

Ο ταλαντούχος μονοπωλιακός ηγέτης της νεότερης πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας, ο επαναστάτης χωρίς αιτία, βλέπει το πολιτικό του τέλος να έρχεται και καταφεύγει στον ανώτατο άρχοντας της κοινωνίας μας για την προστασία του.

  Η πολιτική του παρουσία αποτελεί και το μόνο αυτοσκοπό του αδιαφορώντας για την τύχη της Ελλάδας. Μίας χώρας που μέρα με την ημέρα οδεύει στην καταστροφή της υπό την καθοδήγησή του και απεγνωσμένα αναζητά τη φόρμουλα για τη διατήρησή του στην εξουσία ώστε να εκπληρώσει την αποστολή του.

  Η οικουμενική της μίζας, της απείραχτης λίστας Lagarde, των εγκληματικών συμμοριών των λαθρεμπόρων, των επίσημων καρτέλ της αισχροκέρδειας, της ενημέρωσης της προπαγάνδας, του ξεπλύματος του μαύρου χρήματος και του κράτους αδίκου είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί το οικοδόμημά της μέχρι τέλους. Η ανατίναξη των χθεσινών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας είναι μόνο η αρχή. Η ανατίναξη της χώρας είναι ο αυτοσκοπός της. Το χάος.

  Ο κ.Τσίπρας αρνείται να δεχτεί την απόρριψη της κοινωνίας προς το πρόσωπό του ακόμα και εκείνης της μειοψηφίας που τον ψήφισε. Χωρίς την κοινωνία και την οργή της στην οποία είχε επενδύσει είναι αδύνατο να πραγματοποιήσει την καταστροφή για την οποία επιλέχθηκε. Οι φόροι δεν φέρνουν το επιδιωκώμενο για αυτόν αποτέλεσμα.

  Κάθε συνδρομή στο καταστροφικό έργο που έχει ξεκινήσει από την 25η Ιανουαρίου με την ατιμωτική διαπραγμάτευση με μοναδικό σκοπό τη χρεοκοπία της χώρας, την οποία και ευτυχώς για τον ίδιο δεν αποτόλμησε όπως διακαώς επιθυμούσε ο τότε Υπουργός του Οικονομικών, αποτελεί συνενοχή στο έγκλημα.

  Μόνο η αποχώρησή του από το τιμόνι της χώρας μπορεί να αποτελεί ένδειξη ειλικρινούς πρόθεσης. Οι κ.κ. Λεβέντης, Θεοδωράκης και η κα Γεννηματά οφείλουν να τιμήσουν την ψήφο του ελληνικού λαού και να απορρίψουν κάθε αλισβερίσι που θα έχει σκοπό τη διατήρηση του κ.Τσίπρα στην ηγεσία της χώρας για την ολοκλήρωση της διάλυσής της.

  Ο εχθρός βρίσκεται εντός των πυλών και παρά τη διάβρωσή μας επί δεκαετίες και επί σχεδίου δεν μας αξίζει μία Νέα καταστροφή στα νερά του Αιγαίου και δεν θα γίνει.

  Ρέει ακόμα ελληνικό αίμα στις φλέβες μας...
 thedayafter.gr




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook