Δημοσίευμα του ξένου τύπου κάνει λόγο για «σημεία και τέρατα» στην πολιτισμένη και κυρίως «εργατική» Γερμανία, σε...
σχέση με τους εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους πρόσφυγες που θα αποτελέσουν το νέο δυναμικό των Γερμανικών εργοστασίων και τους νέους Γερμανούς πολίτες.
Το όλο σκηνικό που λαμβάνει χώρα στην χώρα των Τευτόνων Γερμανών , αφορά σαφέστατα την Ελλάδα και τις συζητήσεις με την Τρόικα για την πρώτη κατοικία . Επίσης τονίζεται ότι το σχέδιο που είναι σε εφαρμογή,  από την άποψη της κοινής λογικής αλλά και ηθικώς , είναι τουλάχιστον τερατώδες, τονίζει συγκεκριμένα το δημοσίευμα .
Σε όλη την γερμανική επικράτεια οι Δήμοι και τα κρατίδια τα οποία διοικούν ουσιαστικά την χώρα αυτή ΕΚΔΙΩΚΟΥΝ Γερμανούς πολίτες από οικίες που ανήκουν στον Δήμους για να ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ οι χιλιάδες Μουσουλμάνοι πρόσφυγες αναφέρει σε άρθρο του , « το ρωσικό επιχειρηματικό περιοδικό».
Δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι στην πλουσιότερη χώρα της ΕΕ με τα ισχυρότερα κοινωνικά προγράμματα, όλα αυτά είναι απλώς ένα όμορφο παραμύθι, και Γερμανοί πολίτες   στερούνται των πολιτικών τους δικαιωμάτων και ΕΚΔΙΩΚΟΝΤΑΙ από την χώρα τους και την δική τους γη.!!!!
Ωστόσο, αυτό είναι αλήθεια. Το ρωσικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο Russia Today, παρουσίασε την θλιβερή ιστορία της οικογένειας Nissen στην γερμανική πόλη Mechernich κοντά στην Κολωνία, η οποία ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ από στο σπίτι  διέμενε με ενοίκιο από τον Δήμο , και στο οποίο ζούσε για περισσότερο από μια δεκαετία.
Η οικογένεια έλαβε όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις μια επιστολή η οποία απαιτούσε με συνοπτικές διαδικασίες «την απελευθέρωση του ζωτικού χώρου» με την υπογραφή του δημάρχου και «με τις καλύτερες ευχές!». Δηλαδή έξωση με όλες τις τιμές….

34255parissharia

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, για την υποδοχή και εγκατάσταση των  μουσουλμάνων προσφύγων,  υλοποιήθηκαν  εκατοντάδες  ίσως και χιλιάδες περιπτώσεις εξώσεων Γερμανών ενοικιαστών  σε έξι ή επτά πόλεις στην Γερμανία .
Από νομική άποψη, η πράξη αυτή είναι αμφίβολη, και πολιτικά είναι απλά ανόητη. Κανονικά, αν ένα άτομο πληρώνει το ενοίκιο στην ώρα του, δεν μπορεί να εκδιωχθεί.
Οι αρχές χρησιμοποιούν τον λεγόμενο κανονισμό για προσωπική χρήση. Αυτό σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου έχει γίνει «μη απαραίτητος» για τον δήμο,  σύμφωνα με την γερμανική νομική νομολογία  .
Σε αυτή την περίπτωση, οι αρχές της πόλης ενεργούν εντελώς παράνομα », αναφέρει ο εκπρόσωπος των Γερμανών ενοικιαστών Ulrich Roperts. στο ρωσικό κανάλι RT».
Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο τόπος όπου πρόκειται να εγκατασταθούν οι πρόσφυγες συχνά δεν διαθέτει την απαραίτητη υποδομή.
«Γιατί τους έβαλαν; Εδώ, δεν υπάρχουν καταστήματα, κανένα τρένο ή το λεωφορείο, ή ακόμα και ταχυδρομείο! «δηλώνει σαστισμένος ο Bernd Nissen, ο οποίος πήρε το χαρτί της έξωσης από την οικάι του από τον δήμο .
Το πιο ύποπτο σε αυτήν την περίπτωση είναι ένα άλλο επεισόδιο σε ένα απομακρυσμένο χωριό όπου ζουν μόλις εκατό Γερμανοί, ΟΛΟΙ  επί το πλείστον ηλικιωμένοι, και στο οποίο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ 700 ισλαμιστές εργάτες!
Τέτοια επεισόδια στην Γερμανία είναι τόσα πολλά ώστε αποκλείεται να αποδοθεί ευθύνη στην ανικανότητα των τοπικών Γερμανών αξιωματούχων, αυτό είναι αδύνατο.
Υπάρχει μια αίσθηση ότι όλο αυτό ακολουθεί την λογική ενός «βρώμικου» και συγχρόνως «ύπουλου» σχεδίου και έχει στόχο να δημιουργήσει ένα περιβάλλον στο οποίο ο καθένας Γερμανός πολίτης θα νιώθει «άβολα»» με τους ισλαμιστές  μετανάστες, και αυτοί με την σειρά τους με τον «πληθυσμό της χώρας υποδοχής»,  με αναπόφευκτες τις συγκρούσεις , οι οποίες θα οδηγήσουν σε ένα αστικό εσωτερικό πόλεμο στην Ευρώπη.
Εάν η πατρότητα αυτής της διαδικασίας είναι περισσότερο ή λιγότερο σαφής (υπάρχουν πολλές αποδείξεις  ότι η μαζική μετανάστευση  εκατομμυρίων μουσουλμάνων , διοργανώθηκε από αμερικανική ΜΚΟ),  με τον σκοπός της να  είναι σαφώς προφανής.
Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί στόχοι των εμπνευστών του σχεδίου εισροής εκατομμυρίων Μουσουλμάνων στην ΕΕ.
Μία από αυτές είναι η «αντικατάσταση» του ευρωπαϊκού πληθυσμού, ή δημιουργία αστάθειας , η καταστροφή του παραδοσιακού πολιτιστικού χώρου της Ευρώπης, η εξάλειψη των εθνικών χαρακτηριστικών των χωρών της γηραιάς ηπείρου, που εμποδίζουν το έργο της παγκοσμιοποίησης.
Είναι προφανές ότι οι άνθρωποι που δεν έχουν παραδόσεις, ηθικό και θρησκευτικό πλαίσιο και συγχρόνως εθνική ταυτότητα, μετατρέπονται σε μια βιομάζα, πολύ βολική για όλα τα είδη των κοινωνικών πειραμάτων .
Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, η κατάσταση αυτής της τεχνητής σύγκρουσης στην Ευρώπη έχει δημιουργηθεί για να εξαλειφθεί η πατριωτική ελίτ και ο παλαιός κόσμος που υπάρχει μέσα στα ευρωπαϊκά κράτη , με την δημιουργία μιας φιλελεύθερης γηραιάς ηπείρου σε ένα ενιαίο στρατόπεδο … για την επόμενη Drang nach Osten, φυσικά.
Είναι δύσκολο να πει κανείς ποια από αυτές  τις επιλογές είναι αλήθεια (ενδεχομένως όλες ), αλλά το γεγονός είναι ότι αλλάζουν άρδην την κοινωνική ζωή των λαών της Ευρώπης.
Ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι Αμερικανός σύμβουλος του Μ.Ομπάμα είχε δηλώσει : «Η νέα παγκόσμια τάξη δημιουργείται εναντίον της Ρωσίας σε βάρος της Ρωσίας από τα ερείπια της Ρωσίας» επεκτάθηκε τώρα σε βάρος της Ευρώπης και, όπως φαίνεται, πάνω στα ερείπια της.
Με την βοήθεια της εισβολής των χιλιάδων λαθρομεταναστών, οι Αμερικανοί τείνουν να αποσταθεροποιήσουν την ΕΕ και να μειώσουν την ανταγωνιστικότητά της και ενισχύοντας ταυτόχρονα την εξάρτηση σε όλα τα επίπεδα από τις ΗΠΑ, τονίζει το ρωσικό περιοδικό.
Σύμφωνα με ιστοσελίδα pentapostagma.gr,οποιαδήποτε ομοιότητα για την λύσσα και την κακία των δανειστών να βγάλουν στο «σφυρί» τις οικίες χιλιάδων Ελλήνων είναι ΕΝΤΕΛΩΣ  ΤΥΧΑΙΑ.
Βέβαια όταν βγάλουν τους Έλληνες από τα σπίτια τους θα βάλουν ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Για να γίνει ενιαίο κράτος η Ευρώπη πρέπει να εξαφανισθούν όλοι οι «πυλώνες» στους οποίους στηρίζονταν το όλο  ευρωπαικό οικοδόμημα , το οποίο μετά την επίθεση στο Παρίσι «τρίζει» επικίνδυνα.