19.11.15

Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ


Στις 9 Αυγούστου και πριν την ψήφιση του φρικτού τρίτου μνημονίου, είχαμε γράψει: «Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ». Στην ουσία καλούσαμε τον κ. Λαφαζάνη και τα...
στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας (νυν Λαϊκής Ενότητας) να ρίξουν την κυβέρνηση Τσίπρα, αποσύροντας επίσημα τη στήριξη στην κυβέρνηση, πριν την ψήφιση του σκληρότερου ως τώρα μνημονίου.

Ο κ. Λαφαζάνης δεν το έκανε τότε όταν έπρεπε. Όταν έπρεπε, δεν
απέσυρε την εμπιστοσύνη της αριστερής πλατφόρμας από την κυβέρνηση Τσίπρα, πριν ο Τσίπρας υπογράψει το φρικτό μνημόνιο. Όταν λοιπόν έπρεπε να ενεργήσει για το καλό του λαού εκείνος σιώπησε και δεν ενήργησε. Εκτός φυσικά αν και ο κ. Λαφαζάνης πίστευε ότι έπρεπε να ψηφιστεί το μνημόνιο για να το καλό του ελληνικού λαού.

Τώρα φωνάζει και στρέφεται εναντίον του Τσίπρα, που τον πέταξε έξω από το κόμμα. Όμως και οι Έλληνες έχουν ξυπνήσει πλέον και δεν μασάνε σε αριστερίστικες πολιτικάντικες μπαρουφολογίες.

Τώρα όμως, κι εκείνος θα πρέπει πλέον να καταλάβει ότι έχει τελειώσει πολιτικά. Εξάλλου όπου εμφανίζεται σε διάφορους λαϊκούς αγώνες και διαδηλώσεις, δεν έχει και την καλύτερη υποδοχή από τους αγωνιζόμενους. Και η αποδοκιμασία αυτή δεν προέρχεται μόνο από οπαδούς του κ. Τσίπρα.

ΥΓ1. Κάπου διαβάσαμε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΕ θα κατέβουν από κοινού στις συνδικαλιστικές εκλογές. Τι να πούμε πια!!! Ότι είναι μια προσπάθεια επιστροφής στο κόμμα; Θα δείξει.

ΥΓ2. Θα πει κάποιος πως, ακόμα και να απέσυρε την εμπιστοσύνη του ο κ. Λαφαζάνης, ο Τσίπρας θα έκανε συγκυβέρνηση με Μεϊμαράκη, Θεοδωράκη και Γεννηματά για να ψηφίσουν το τρίτο μνημόνιο. Ας το έκανε λοιπόν και μετά θα βλέπαμε ποιος θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές που ακολούθησαν. Όλα αυτά όμως είναι ιστορία. Ο κ. Λαφαζάνης δεν έκανε προσπάθεια να εμποδίσει την ψήφιση του τρίτου μνημονίου και τώρα εμφανίζεται ως να μην γνωρίζει τι έχει συμβεί.
 http://hassapis-peter.blogspot.gr/2015/11/blog-post_669.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook