25.11.15

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ !!!


Με μεγάλη θλίψη διαπιστώνουμε ότι η Κυβέρνηση χτυπά αλύπητα την Ελληνική κοινωνία με στόχο να την...
πλήρη εξουθένωση της και απαξία στα μάτια όλων των υπολοίπων Ευρωπαίων υπηκόων. Όλα τα μέτρα που ψηφίστηκαν μόλις λίγες ώρες νωρίτερα σε συνδυασμό με τον Ν.4355/15 διατάξεις που αφορούν την άρση ασυλίας της πρώτης κατοικίας, νόμος που ψηφίστηκε τον Ιούλιο αποδεικνύουν ότι αυτή η κυβέρνηση έχει ξεφύγει από την λογική και λειτουργεί ως μια ομάδα μαφιόζων και απατεώνων.

Την ίδια ώρα δεχόμαστε έγγραφες καταγγελίες από πολίτες φορολογούμενους σε όλη τη χώρα που διαμαρτύρονται για τις πρακτικές που ακολουθεί η τράπεζα EUROBANK η οποία για την ενημέρωση των οφειλών των δανειοληπτών απαιτεί επιπλέον 10 ευρώ για κάθε βεβαίωση οφειλής στους δανειολήπτες που πηγαίνουν στα καταστήματα της και 15 ευρώ για κάθε βεβαίωση συμβολαίου δανείου.

Καλούμε τον αρμόδιο Υπουργό, τους εισαγγελείς της χώρας, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την διοίκηση της Eurobank και όλους τους αρμόδιους φορείς να παρέμβουν ουσιαστικά γιατί το κουβάρι έχει ξεχειλίσει και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως θα αντιδράσει η σιωπηρή Ελληνική κοινωνία.

Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η Ελλήνων Πολιτεία καλούμαστε να αναλάβουμε μια ιστορική ευθύνη. Θα απευθυνθούμε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, τόσο της Επικράτειας όσο και του εξωτερικού και με την κατηγορία του δόλου, της απιστίας και του παράνομου πλουτισμού θα ασκηθούν πλέον αγωγές αποζημίωσης κατά φυσικό πρόσωπο και όχι με την θεσμική του ιδιότητα η οποία έχει θωρακιστεί από νόμους και διατάξεις που θωρακίζουν την απάτη και την παραβίαση της ομαλής δημοκρατικής λειτουργίας της κοινωνίας. Πλέον ο Ελληνικό λαός δεν έχει αντίπαλο αυτούς που μας κυβερνάνε αλλά μια ομάδα ανθρώπων που εκτελούν τρομοκρατικά χτυπήματα αγνοώντας ακόμη και τις διεθνείς συμβάσεις προστασίας της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Καλούμε τον Ελληνικό λαό να μην μας δει με την λογική του πολιτικού κόμματος και να στηρίξει την προσπάθεια μας γιατί η Ελλάδα και οι Έλληνες αργοπεθαίνουν. Τίποτα δεν θα θυμίζει Ελλάδα σε λίγα χρόνια στην πιο ευλογημένη περιοχή του κόσμου.

Η Πρόεδρος της Ελλήνων Πολιτεία

Νίνα Δ. Παυλίδου





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook