20.11.15

Τον σκότωσε το Ροτβάιλερ που είχε υιοθετήσει νωρίτεραΟ Anthony Riggs από το Τενεσί των ΗΠΑ δέχτηκε άγρια επίθεση από ένα ροτβάιλερ, ηλικίας 5 ετών, το...
οποίο ώρες νωρίτερα είχε υιοθετήσει από μια μονάδα εκτροφής ζώων....


«Δεν δίσταζε ποτέ να βρίσκεται μαζί με σκυλιά. Μερικές φορές, πίστευα ότι συναναστρέφεται περισσότερο με σκυλιά παρά με ανθρώπους», είπε η σύζυγος του άτυχου άντρα. «Ο Tony ήταν ένας καλός και αγαπητός άνθρωπος και καλός με τα ζώα και δεν του άξιζε να πεθάνει με τον τρόπο που έγινε», σημείωσε και πρόσθεσε «ένα υπάκουο σκυλί δεν σκοτώνει κάποιον. Κάτι πήγε στραβά. Δε μπορείς να βάζεις ένα σκυλί τόσο επικίνδυνο σε μια ανύποπτη οικογένεια. Αυτό είναι λάθος».

Η γυναίκα βρήκε τον σύζυγό της νεκρό στο πάτωμα, κατά την επιστροφή της στο σπίτι μαζί με μια συνάδελφό της. Το ζώο, δάγκωσε και τις δυο γυναίκες πριν τρέξει έξω από την ανοιχτή πόρτα του σπιτιού. Η αστυνομία που κλήθηκε, εντόπισε και σκότωσε το ροτβάιλερ.

  Το ζώο είχε περιμαζευτεί από το δρόμο, πέντε περίπου ημέρες πριν ο 57χρονος άντρας το υιοθετήσει. Η νεκροτομία στον σκύλο θα δείξει αν ήταν εμβολιασμένος ή όχι.

 Πηγή: skai.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook