23.11.15

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ


Όταν όλοι σιωπούν μπορεί να μιλά μόνο η δημοκρατία, το άριστο πολίτευμα των πολιτών που δίνει λύση σε όλα τα λάθη των πολιτών...

Οι ηγεσίες της Ελλάδας και της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύονται καθημερινά κατώτερες των περιστάσεων και κυρίως κατώτερες των προσδοκιών του λαού τους.

Αυτό δεν αλλάζει και δεν θα αλλάξει την επόμενη εβδομάδα. Οι ηγεσίες όμως είναι αποτέλεσμα των ηγουμένων και η αλλαγή τους δεν μπορεί να γίνεται παρά μόνο από τον ίδιο το λαό που τους επέλεξε μοιραία. Σεβαστές και οι ευαισθησίες όλων των ευαίσθητων οπαδών της σταθερότητας, από τον πρώτο μεταξύ ίσων πολιτών μέχρι τον τελευταίο μεταξύ ίσων, αλλά δεν υπάρχει λύση a la carte στη δημοκρατία.

 Όταν την εξουσία δεν την επιλέγει ο Δήμος αλλά παρασκηνιακές συμφωνίες και οικουμενικές φαντασιώσεις στους διαδρόμους ανακτόρων, το αποτέλεσμα δεν είναι παρά μία αλλοίωση της φύσης, της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Τα σκοτεινά κέντρα του εσωτερικού και εξωτερικού που επί δεκαετίες όριζαν τις τύχες αυτού του λαού, από τότε που ψήφιζαν και τα δέντρα μέχρι τώρα που χακαρίστηκε το λογισμικό μας, πρέπει να καταλάβουν ότι θα φωταγωγηθούν ό,τι και αν κάνουν. Εις μάτην προσπαθούν να διαλύσουν την Ελλάδα. Θα ψηφίζει και θα ξαναψηφίζει ο λαός της Νέας Δημοκρατίας μέχρι να την ανακαινίσει και να δώσει τη λύση στην Ελλάδα. Αν δεν μπορέσει και ματαιοπονεί απλά θα εξαφανιστεί στα εξ ων συνετέθη. Το ίδιο και ο ελληνικός λαός.

Θα ψηφίζει και θα ξαναψηφίζει μέχρι να γεννήσει το σωτήρα του. Αλλιώς θα εξαφανιστεί προς τέρψη άλλων, που αδημονούν για τα εδάφη, τη θάλασσα και τον αέρα μας. Νέα Δημοκρατία και Ελλάδα είτε θα αλλάξουν αρχηγό είτε θα αλλάξουν όνομα.

Σκιές που ατάραχες παραμένουν στην εξουσία και κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά στην αγανάκτηση των ζωντανών δεν έχουν θέση στην ελληνική ιστορία. Χάσαμε τα αεροδρόμια, χάσαμε τις τράπεζες, χάσαμε τον κώδικα των εκλογών. Χάσαμε την ψυχή μας, χάσαμε το θεό μας, χάσαμε και την Ελλάδα.

 Δεν θα χαθούμε και με λίγα έξοδα για τη δημοκρατία μας. Ας κερδίσουμε την αξιοπρέπειά μας επιτέλους στις επόμενες κάλπες της νέας δημοκρατίας μας, μέχρι να καταλάβουμε ότι εμείς ορίζουμε τη ζωή μας σε αυτό τον τόπο. Δεν χρειάζονται άλλες επικύψεις για λίγη εφήμερη εξουσία. Δεν μας αξίζει αυτή η Ελλάδα. Δεν μας αξίζει αυτή η Δημοκρατία...

 thedayafter.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook