13.11.15

Συρία ΓΙΟΚ – Αιγαίο ΤΑΜΑΜ.


Σε λίγο τελειώνει ο ψυχολογικός πόλεμος για τον ΓΠΠ που έρχεται με φόρα.
Κάποιος μου είπε ότι την Ευρώπη την κατάντησαν ¨ οίκο ανοχής¨ και του συμπλήρωσα και ¨οίκο ενοχής¨.
Το τι....
παίζεται πίσω από τις πλάτες μας σε αυτή την χρονική συγκυρία είναι απερίγραπτο.
Όλοι προετοιμάζουν το γεωπολιτικό υπόστρωμα πάνω στο οποίο θα κινηθεί ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος.
Ουδείς σώφρων το θέλει αλλά γεμίσαμε τον πλανήτη μας με γεννήματα αφρόνων που τελικά επιδιώκουν το παγκόσμιο μακελειό.
Αλλά και στις ψυχοτρονικές-ψυχολογικές επεμβάσεις πληροφόρησης της κοινής γνώμης ουσιαστικά γίνεται ένα ¨μακελειό ¨.
Ο ένας προσπαθεί να εκφοβίσει τον άλλον.
Ισλαμικό Κράτος: Τρομοκρατικές επιθέσεις θα σοκάρουν σύντομα την Ρωσία . 11/12/2015 Pravda.Ru
Η Ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση έχει δημοσιεύσει ένα βίντεο, στο οποίο αγωνιστές απείλησαν να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον της Ρωσίας. Το εν λόγω βίντεο παίχθηκε στο Al-Hayat . Αξίζει να σημειωθεί, στις 14 Οκτωβρίου, 2015, εκπρόσωπος της τρομοκρατικής οργάνωσης σε ένα βίντεο 40 λεπτών απαίτησε όλοι οι μουσουλμάνοι να κηρύξουν τζιχάντ εναντίων της Ρωσίας και των ΗΠΑ με αφορμή την δήλωση του επικεφαλής του Συνοδικού Συμβουλίου Συνεργασίας μεταξύ Εκκλησίας και Κοινωνίας του Πατριαρχείου της Μόσχας της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, πρωθιερέα Βσέβολοντ Τσάπλιν, ο οποίος κάλεσε την Ρωσία σε «ιερό αγώνα» στη Συρία κατά της τρομοκρατίας. Στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2014 μαχητές του ISIS δημοσίευσαν ένα βίντεο με ρωσική μετάφραση, στο οποίο απείλησαν να ξεκινήσουν στρατιωτικές ενέργειες στην περιοχή του Καυκάσου, ιδιαίτερα στην Τσετσενία. Pravda.Ru http://www.pravdareport.com/news/russia/12-11-2015/
Διακοπή ΠΤΗΣΕΩΝ προς Τουρκία και Τυνησία
Μέλοι του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας ζήτησαν από τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να απαγορεύσει τις πτήσεις των ρωσικών αεροπορικών εταιρειών προς την Τουρκία και την Τυνησία όπως έκανε με την Αίγυπτο. Οι συντάκτες της προσφυγής, Valery Rashkin και Σεργκέι Obukhov επικαλούνται στην επιστολή τους «Σας ζητούμε να εξετάσει την ενσωμάτωση της τουρκικής δημοκρατίας και της Τυνησίας στις χώρες εκείνες που εμπίπτουν στον κατάλογο των περιοχών που αναφέρονται στο διάταγμα № 553 του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας από 08.11.2015 που απαγορεύει προσωρινά τις πολιτικές αεροπορικές μετακινήσεις των ρωσικών αεροπορικών εταιρειών στα εν λόγω εδάφη από το έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. » Όπως εξηγούν περαιτέρω οι βουλευτές ¨πτήσεις προς την Τουρκία και την Τυνησία μπορεί να καταστούν επικίνδυνες λόγω της παρουσίας του ισλαμικού κράτους με την μορφή τρομοκρατικών ομάδων σε αυτές τις χώρες .Pravda.Ru – http://www.pravdareport.com/news/world/12-11-2015/132572-flights_russia-0/#sthash.yj9lQUKN.dpuf
Ο ένας προσπαθεί να κολλήσει τον άλλον στο τοίχο και ουσιαστικά όλοι τους αντί για τοίχο ¨στρώνουν¨ το χαλί του Παγκόσμιου Γ΄ Μακελειού.
¨τα λένε επίτηδες ή τους ξεφεύγουν λόγια¨
¨Σάλος έχει προκληθεί στην Ρωσία αφού η ρωσική τηλεόραση μετέδωσε εκ παραδρομής μυστικά σχέδια της κατασκευής μιας νέας πυρηνικής τορπίλης που θα έχει ως στόχο τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα και τα battle groups τα οποία τα συνοδεύουν.
Όπως αναφέρει ο βρετανικός Guardian η γκάφα έγινε από τους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς, NTV και Channel One.
Οι εικόνες που μετέδωσαν τα δύο τηλεοπτικά δίκτυα τραβήχτηκαν από τη συνάντηση του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, με αξιωματικούς που μετέχουν στο μυστικό πρόγραμμα στο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας.¨ http://www.defencenet.gr/defence/20151112/
ΚΑΙ πάμε στην γειτονιά μας και στους ¨πολεμοχαρείς γείτονες¨ που κάθε λίγο και λιγάκι μπαίνουν στην Συρία , αλλά τελικά δεν μπαίνουν μέχρι κάποια στιγμή να μπούνε κατά λάθος .
Ανακοίνωσαν και από ποια σημεία θα μπούνε..πρωτόγνωρα πράγματα .
¨Σύμφωνα με το κανάλι TRT και την εφημερίδα MILLIYET, οι τουρκικές ΕΔ προετοιμάζονται για διεξαγωγή πολεμικών επιχειρήσεων στη Β. Συρία και στο Β. Ιράκ.
Στα σύνορα με τη Συρία, έχουν αναπτύξει 11.000 στρατιώτες οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε επιχειρήσεις κατά του ISIS, στη Β. Συρία και συγκεκριμένα στη δημιουργία Ζώνης Ασφαλείας (Free ISIS Zone) από την ISIS στην περιοχή Τζαράμπλους και Αζέζ, δυτικά του Ευφράτη ποταμού. Η παραπάνω δυνάμεις έχουν ετοιμότητα άμεσης εισόδου στη Συρία και ανάληψης δράσης. Τις επιχειρήσεις θα υποστηρίξει αεροπορική δύναμη 60 περίπου Α/Φ του διεθνή συνασπισμού και εξοπλισμένα UAV που θα εγκατασταθούν στην ΑΒ του Incirlik, καθώς και αεροπορικά μέσα της ΤΠΑ. ¨http://www.defencenet.gr/defence/20151112/
ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ τον τούρκο;
Το μυαλό του αυτές τις στιγμές είναι στις ¨αντιπαροχές¨ που θέλει να πάρει στο ΑΙΓΑΙΟ.
Στα ανατολικά του το μόνο που θέλει είναι να διαχειριστεί με τις λιγότερες απώλειες το Κουρδικό, αν και φαίνεται ότι είναι εν γνώσει του ότι το χάνει.
Η Συρία για την τουρκία τώρα μάλιστα που έχει απέναντι της την Ρωσική στρατιωτική μηχανή με όλα τα ¨καλούδια της¨ είναι αυτοκτονία εν ψυχρώ.
Αν και για τα μάτια των Δυτικών για λίγο και σε περιορισμένη έκταση θα γίνει προσωρινός εισβολέας για να συναντήσει τα αδέλφια του της ISIS.
Όλους τους ενδιαφέρει πώς θα στεγανοποιήσουν τα ΣΤΕΝΑ του ΒΟΣΠΟΡΟΥ γιατί με την φόρα που πήρε ο Ρώσος η Μέση Ανατολή κινδυνεύει γίνει ¨΄ΡΩΣΙΚΉ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ¨ με τα πολεμικά εφόδια και το δυναμικό που κατεβαίνει από τα Δαρδανέλια.
Δηλ. η καμπάνα κτυπάει όχι για ΣΥΡΊΑ αλλά για ΑΙΓΑΙΟ.
Ενώ μας λέει ο τούρκος από ποια σημεία θα μπει στην Συρία δεν μας λέει ποια σημεία θα προσβάλει στο ΑΙΓΑΙΟ για να δημιουργήσει ¨ατμόσφαιρα πολέμου¨ και να καταστεί αυτό αφορμή να κλείσει τα περιβόητα ΣΤΕΝΑ που θα γίνουν η αιτία να ξεκινήσει εξελισσόμενο μακελειό μεταξύ των ισχυρών σε όλα τα ανοικτά μέτωπα του πλανήτη.
Όμως έχουν ΓΝΏΣΗ και οι ΟΡΑΤΟΙ και οι ΑΟΡΑΤΟΙ ΦΤΛΑΚΕΣ του ΑΙΓΑΙΟΥ και τον περιμένουν για τα καλοσωρίσματα.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψη σας και ότι θέλετε χωρίς ύβρεις.

Συνολικές προβολές σελίδας

facebook